furkaninannesii Ocak sonu gibi bebiş geliyor Allahın izniyle. Şimdiden oruç borçlarım var. Ramazandada tutmazsam bir sürü birikecek ben ne zaman tutucam ölsem gitsem borçlu gitcrm Allah korusun . Siz ne yapacaksınız
esmer3 furkaninannesii ben de çok kararsızım emzirirken susuz kalma riski var süt azalır mı korkusu da ekleniyor üstüne
Sermec27 furkaninannesii oğlum şu an 5 ay 21 günlük ramazana 10 aylık oluyor bilemiyorum sütüm azalır mı diye de korkmuyor değilim gebelikten de 1 ay borcum var
Fatma29 furkaninannesii azalır riske atmayı. Hem daha küçük olacak tam sütten bol bol beslenme zamanı
Aslaninannesi01 furkaninannesii bende dün gece bunu düşündüm gecen ramazan gebeydim doktorum tutma demişti bu şuan da oğlum emiyor su icmeyince yemek yemeyince sütüm hemen etkileniyor emmeye devam ederse bu yılda tutamayacam galiba
furkaninannesii esmer3 aynen öyle . Yaşayanlar diyor sen susuz kalırsın bebek her türlü beslenir diyor da. Ben susuzluğa nasıl dayanıcam 😟
Elfvli furkaninannesii kendi tercihim hem hamileyken hemde emzirirken tutmuyorum. Bu sene de tutamayacağım. Bende 3 cocuk birde kendi iş yerim var. Kafayi yerim herhalde . Hemde bebegin beslenmesine engel olmak istemiyorum.
nanna furkaninannesii ay 2022 ramazan ayı ne zaman yaa gecen senede hamişwlikten tutamadım Ben de bekleyim
furkaninannesii nanna nisanda canım. Kailesi beni aldı valla. Ölümü düşününce falan borçlarım aklıma geliyor içime dert oluyor. Aylar sonrayı düşünüyorum böyle😊
nanna furkaninannesii amaneey bişey de kalmamış süt durumumuza göre bakacaz artık Sütümüzün de azalmaması lazım tabiii
Hakiko Hamile ve emzirenlerin (özellikle ilk 6 ay) tutmaması sağlık açısından da dini açıdan da doğru olanı. Bebek büyüdüğünde günler kısayken tutarsınız zorlanmazsınız hem.
yigitegenin_annesi1 furkaninannesii bu yıl ramazanda hamile kaldıgımi öğrendm yerleşme kanamsı gördm yani 10 gun tutmam gerek bir dahaki ramazanda ise bebeği emziriim herhalde o zmn 4 5 aylık olacaği için ek gıda veririm erken ama bende bilmiyroum ne yapcm😂😬
Semanurelkun furkaninannesii bi tanıdığım bir gün tutup bir gün tutmuyordu, eğer kendini kötü hissederse o gün tutmuyordu mesela, denenebilir. Benim nisan doğum inşaallah maalesef tutamayacağım ama bu yöntem denenibilir
mommasBoys furkaninannesii ozaman 6.ayımıza gircez tutarım inşallah 🙏🏼 hamilelikte olmadı emzirme döneminde tutmak isterim tabiki
gamzosgamzos furkaninannesii 2019 Ramazanda 5 6 haftalık hamileydim 1 ay tutamadım 2020 ramazanda anne sütü alıyordu bebeğim yine tutamadım 2021 ramazanda 5 gun adet yaklaşıkta 10 gün covid oldum tutamadım bu ramazandada Rabbim nasip ederse doğum gözüküyor yine tutamıcam lohusa olacağım yani anlayacağın cok borcum var ama bence emzirirken tutulmamalı cunku sutu aclik etkiliyor ben sağım ile besledim kızımı red yaptigi icin o yuzden kac ml falan ortalama sagdigimi biliyorum en az 30 40 ml oynuyordu aç olsam
Fatmanurkara furkaninannesii sağlık ocağına gitmiştim . Orda Mayıs ayında Ramazan’da bı anne bebeğini kontrole getirmişti sütüm var emziriyorum vs demişti ama bebeği normal alması gerekenin yarısı kadar bile.kilo almamıştı son kontrolden beri. Sonra ebe sordu oruç tutuyor musun diye kadında evet dedi. Bütün gün aç olduğu için sütünün besin değerinin düştüğünü oruç tutmaması gerektigini söylemişti. Bende kulak misafiri olmuştum böyle bir konuşmaya.