18 haftalık bir erken dogum yapmıstım ben ama ne yazık ki halise hanımı tanımıyordum ve daha sonra 1 yıl sonra tekrardan hamile kaldım ama cok sıkıntılar yaşadım 12 haftalıkken devlet hastanesi serkulaj yapcagını soylrdi ama yapmadı digerini kaybettin diyr bu boylr olmayacak dendi ama benim karnım hep agrıdı sonra özel levent hastanesinde halise yolli. Doktorumla tanıstım 15 haftalıkken rahim hunileşmeye başladığı ve acil serkulaj olmam gerektiğini söyledi ve serkulaj oldum beni sürekli takip etti her hafta 28 haftalıkken safra kesesinde taş olduğu öğrenildi ve böbrekte taş var olduğu öğrenildi sürekli idrar enfeksyonları yaşadım ve sürekli takiple ilaçlarla yukselmesini önledik ve baktık ki safra kesesi beni ve bebeği zarar vericek diye 33 haftaya kadar bu kez safrayı takip ettik sonra gebelik zehirlenmesi gizli olduğunu öğrrndik gözlerde buğlaşma ve pul pul olmasıdan ama test yaptık birşey cıkmadı halise hanım bu kez beni takip için hastaneye yatırdı ve sürekli takip etti 34+1 olalım dedi enazından dedi ciger geliştirci nst iğneler vs neler varsa yapıldı 6 aralıkta kızım dünyaya geldi küvezde haftası küçük olduğu için ama o kadar zorluklardan gectik elimi hiç bırakmadı canım doktorum kızımı önce allah sonra doktorum sayesinde aldım ♥️🧿 ona Burdan teşekkür etmrk istiyorum