Merhabalar, yazarken bile elim geri gidiyor ama 14 haftalık hamileyken 5 gün önce birden bire suyum boşaldı. Ne olduğunu anlamadım acile geldim. 5 gündür hastanede yatıyorum doktorlar takip ediyor. Bebeğin suyu hiç yenilenmedi zaten doktorlar da kurtulma şansı binde bir demişlerdi. Dün en son kanamam başladı küçükte bir parça düştü. Ama bebeğin kalbi hala atıyor. O nedenle doktorlar bebekte büyük olduğu İçin suni sancı ile doğum yaptırmayı planlıyorlar. Bir ihtimal kendi düşme şansı da var ama rahim ağzında hiç açıklık yok dediler. Doğum yapmaktan çok korkuyorum. Kendi kendine düşerse en azından sadece kürtajla kurtulurum diye düşünüyorum. Diğer türlü hem doğum hem kürtaj olacak sonrasında. Dünden beri oturup kalkma zıplama yapıyorum ama pek faydası olmadı. Kendi kendine gelmesi için başka neler yapabilirim? Birde benzer bir durumu yaşayanlar varsa nasıl oldu çok zormuydu? Kimisi bebek küçük olduğu İçin kolay olur diyor kimisi keşke biraz daha büyük olsaydı daha iyi olurdu diyor. Kafam allak bullak