alparslanin_annesi Doğduklarında yüzleri gelisene kadar tuaf oluyorlar doğum yapan anneler sizin gözünüze nasıl gözüküyorlar sizin gözünüzden bilmek isterim 🥰
nanna alparslanin_annesi basık burunlarıyla yapış yapış saçlarıyla bence bize çok güzel gözğkecekler🤪🤪🤪
Kumru_ alparslanin_annesi Annenin gözünde dunyanin enn guzel bebeği oluyor o an. Allah’ım aşırı güzel geliyordu oğlum. Şimdi iki yaşında ,ilk doğduğu resimlerine bakıyorum baya kıllı falan 🤪😂😂
Guney16_Enes21 alparslanin_annesi Dünyanın en güzel bebeği diye düşünüyor insan🤭 iki çocuklu anneyim ikisinde de öyle oldu ve bakmaya kıyamıyor insan. Şuan bebeğim 13 günlük öyle seviyorum ki içime sokasım geliyor😂 karnımdaykende hemen çıksın diyordum 🤣
alparslanin_annesi nanna bilmiyorum ilk defa başıma gelecek acaba ne hissedeceğim nasıl hissedeceğim izliyorum nasıl ağlıyor anneler mutluluktan annem diye diye ay heralde harika birsey geliyor anne olunca gözlere
nanna alparslanin_annesi ay ben dün hastane çantama bez koyarken Sezaryen olcam milletim doğan bebeklerini izlerken ağlıyorum Kesin dünya güzeli gelecek şüphesiz salma sümük ağlayacağız🥶🥶
Deletedmom62627 alparslanin_annesi ay bazen o his galip gidiyo bana, emzirirken hayal ediyorum özellikle muazzam bi olay ya
alparslanin_annesi Kumru_ inşallah bana da öyle gelir yoksa sıkıntı büyük 😂 çocuğa karşı sevgiyi hissedememek çok kötü duygu bana göre de normal birsey değil bundan da korkuyorum o yüzden
alparslanin_annesi Deletedmom62627 benim de doğurup koynuma alıp sarılasım geliyor biran önce bazen bi hisleniyorum bende 😂 ama elin yeni doğan bebelerini görünce biraz tipleri daha gelismedigi için değişik geliyor kendi çocuğuma da öyle hissederim korkusu geliyor
Kumru_ alparslanin_annesi Öyle gwliyor emin ol sevmemek mümkün mü hiç😻💞Bu hagta doğumum var inşallah. Acaba nasıl bir bebek olcak bende çok merak ediyorum. Ama her türlü dünya güzeli anne gözünde😍
Deletedmom62627 alparslanin_annesi kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş🥰 merak etme öyle güzel görünecekler ki gözümüze aklımızı oynatıcaz sanıcaz… YAAA ŞİMDİ ANLADIN MI BEN NİYE DOĞURLAK İSTİYORUM ARTIK SEVMEK İSTUYIRUM MINCIKLAMAK EMZİRMEK İSTİYORUMMMMMMM
alparslanin_annesi Kumru_ yaaa kolay doğumun olsun insallah darisi bana da bizimde zamanımız gelir inşallah bak yine heyecanlandım sanki sen değil ben doğuracağım 😂😂
alparslanin_annesi Deletedmom62627 hadi inşallah 😍😍 uffff bizde doğursaydık bi heyecanlandım iyice bazen hemen doğurasim geliyor 😂😂😂
Kumru_ alparslanin_annesi Amin Allah razı olsun 🌸 Gerçekten çok heyecanlı ya hiç ilk ikinci fark etmiyormus. Yine ilk çocuğum gibi heyecanlıyım. Allah hepimize sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin 💞
alparslanin_annesi Guney16_Enes21 annem de diyor 4 kardeşiz hepinizi de kıskandım kimse dokunsun istemedim diyor o derece çok sevgi oluyor