aycakcer Merhaba kızlar 36 haftamdaym bebek hareketlerini hissediyorum ama daha az diğer haftalara göre sizin nasıl
Ozlem2904 aycakcer benimde oyle tekmeleme tarzi degilde daha cok esneme gerilme birde cokta harkeet etmiyo hareket etsin diye cikolata meyve falan yiyorum ama eskisi gb degil hareketleri bugun kontrolumuz vardi dr normal dedi
Calisananne25 aycakcer 36+6 bugün hareketleri çok sert canımı yakıyor hafif hafif. Korkuyorum çıkıp gelir mi diye, 13 günümüz var sezaryen gününe 🤭🤔
aycakcer kadifemsii birde açıkkıgım car 2 aydır bugün sarı sümüksü etrafı sulu akıntım gelmiş nedendir acaba bilginiz varmı
kadifemsii aycakcer canım 1 cm açıklıkla 1 ay gezdim suni sancı aldım hiç açılma olmadı sezeryan doğum yaptım 3 cm açıklık ile de uzun süre gezenler var yani ama akıntıyı bilmiyorum doktora mutlaka sorun enfeksiyon olabilir
aycakcer kadifemsii benimde iki aya yakın 2 cm açıklıgım var yatıyorum sürekli inşallah sağ sağlim alırız çocuklarımızı kucagımıza
Calisananne25 aycakcer benimki hala hızlı canım kişiye göre değişiyordur herhalde. Bugün sanki karnımdan fırlıcak gibi.