deletedmom87894 Kızlar nasıl geçiyor kaç haftalıksınız cinsiyetler bellimi😊bebişinizi ne diye seviyorsunuz💙kurabiyem ve bal oğlum diyorum genelde
kadifemsii deletedmom87894 24 haftalığım ikinci kızım geliyor kızım diye seviyorum . İlk kızımı da öyle severdim doğduktan sonra bol yanaklı ve yumuşacıktı kadifem diye severdim hala da öyle severim . Benim kadifemm ya 🌸🌸
MerveeD deletedmom87894 16+6 ❤️ bal kızım melegım dıye sevıyorum 😍 ama hala hissetmiyorum 😏 daha erken iş hamıle degıl gbıyım sanki
Lavinyam deletedmom87894 ben henüz 10haftalıgım hiç belirtim yok. Ama çok pinpirikli bir anne oldum cinsiyetini bilmiyorum ama eşim kerata diye seviyor bende ana kurban diye seviyorum 😁😳
Afk_kams deletedmom87894 36+4 son 24 görünüyor uygulamaya göre kızımız olacak ismi Aysima biz eşimle aykızım die seviyoruz reynmen in şarkısından esinlendik 🤩
HaticeTekin Yenice kan testi verdim sonuç 71.50cikti daha küçük oldugunu söylediler peki 48 saat sonra tekrar bakılmasını istedi kanın neden bu bilgisi olan varmı?