Nazlinaazli Merhaba 14 haftalık hamileyim sürekli kanamalarım oluyor bugun doktor bebeğin plesentası aşağıda dedi bebek büyüdükçe yukarı çıkabilirmiş. Var mı plesenta sonradan yukarı çıkan
Asyaveannesi36 Nazlinaazli evet canım hamilelerin çocuğun da ilk aşağıda olurmuş doktorum korkutmuştu devlet hastanesinde güvendiğim bir yere de gittim 25.haftadan sonra yukarı çıkar ki panik yapma dedi yorma çok kendini ağır kaldırma zamanla çıkar
Ruzgarperisi Nazlinaazli Evet çıkıyor sonradan yukarı. 19 haftada asagidaydi bende. Şuan 32 hafta olcam. yukarı çıkmış bile.endiselenmeyin
Faddoli23 Nazlinaazli evet 21 gibi çıktı Yukari bol bol istirahat edip ayaklarımı yüksekte tuttum 36 haftadayim
gldn065807 Nazlinaazli malesef banada 11 haftamda dedi 24 haftamdayim hala aşağıda sonuna kadar yolu var dedi doktorum sıkıntı yapma dedi benimde ara kanamalarım oluyo
Papatya-Kokusu Nazlinaazli Niye üzülüyorsun canım benimki rahmi tam ortalamıs hala düzelmedi 24 e giricem alıştım artık bir kere şarıl şarıl kanamam oldu ondan sonda sürekli lekelenmem oluyor 5 haftadır hiç geçmedi kanaman adet gibi olmadığı sürece korkma bolca yat
Makskala Nazlinaazli kendimi gördüm şuan sende. Benim de öyleydi kanamayla acile gittim aşağıda dedi. Ama korkulacak hiçbirşey yok bunda zamanla yukarı çıkar dedi. Çıkmazsa da zaten en kötü ihtimalle normal doğum olmaz sezeryan olursun dedi. Ve 3 ay içinde bebek büyütükçe yukarı çıktı biraz. Şuan 28 haftalığım
ikra_41 Nazlinaazli banada 17 haftalıkken sezeryan dikişlerine yapışık duruyo dedi dün gittim 24+3üm yukarı çıkmaya başlamış canım çok sevindim ilk öğrendiğimde çok ağlamıştım korkmuştum ama düzeliyor çok şükür
Yusufhalime Nazlinaazli banada 16 haftalikken soylemisti 21 haftada gittim çıkmıştı yukarı ama benim hiç kanamam olmamisti