Suzanne D-92 @Aslylmz kızlar bende 21. Haftadayım bitmek üzere ama hareketleri çok az gündüz yok denecek kadar az akşamları bir iki pıt dışardan belli bile olmuyor daha erken mi siz de de böyle miydi?
Aslylmz Bende 26+5 canım benimde hareketlerini hissettiğimden beri öyle genelde hareketli ben birşeylerle ugrasırken sadece sakinleşiyor. Ne zaman oturaam yatsam dikilsem kıpırkıpır
poncikveannesii Suzanne yavaş yavaş düzene giriyor bende yeni 23.haftaya girdim bu iki gündür bir iki defa hafif hissediyorum
D-92 Suzanne bende 23/24 girince belirginleşti 25 ile beraber net her an hisseder oldum . Senin ki gayet normal bence o haftalar için 2 pıt zaten ilerledikçe anlayacaksın bende ⅔ hafta öncesine kadar sadece sabah birkez akşam birkez hissederdim sorun yok yani
Aslylmz Suzanne canım her bebekde farklı oluyor hafta olarakda etkiliyor bebek karakteride etkiliyor bazı bebekler daha sakin bazıları daha hareketli oluyormuş. İlerledikçe hareketlenedebilir sakin bir bebekse böylede devam edebilir ☺️
Minammm Benimde aynı😊 o kadar alışmışım Kİ hareketli olmasına hareket etmediğinde bazen ben dürtüklüyorum korkutuyor beni hemen tepki veriyor oh diyorum iyi çok değişik bir duygu gerçekten
Suzanne poncikveannesii ya öyle mi burda 21 haftalıklar post açmış herkesin bebesi akrobat bi benimki uyuşkan gibi hissetim 😂 sağol canım içim rahatladı
Suzanne poncikveannesii aynen keşke şöyle makine olsada her an içimizi görsek hahah içimiz anca rahat eder 😂