Kerem_mom Merhaba sezeryan şekline yarın karar vereceğiz inşallah. Sezeryan olan annelerden tavsiyeler bekliyorum . Ben kayısı ve duttan komposto yaptım ve blendırdan geçirdim taneli yiyemem diye. Başka tavsiyeleriniz var mı
findikkurdum17 Kerem_mom bol bol yürü ne kadar hareket edersen o kadar çabuk iyilesirsin birde sade kahve al yanına mutlaka narkozu çabuk atman ve baş ağrısı yasamaman için spinal olursan yani
Damli Yeme içme serbest olduğu ilk an ağzına alacağın şey sert bir kahve olsun baş ağrısı yaşamazsın 🥰 ve bol bol yürü kahveyi de bol iç tabi spiral anestezi alacaksan
Damli nanna ben götürmemiştim ama sütüm gelmeyince aldık sarılık oldu çocuk neyse ki 3. Gün geldi sütüm ama mama takviyesi yapıldı yinede gerekirse aldırırsınız bazılarının sütü hemen geliyor belli olmuyor ama gelmezse kesin alın kimseyi dinlemeyin herkes mama verme vs dedi çocuğum sarılık oldu sonra zaten doktorlar veriyor mamayı sütüm düzene girince bıraktık
Kerem_mom findikkurdum17 inşallah çok ağrım olmaz aşırı korkuyorum ama kendimi zorlayacağım yürümek için ne olursa olsun çabuk toparlanabilmek için
nanna Damli hastanede gelmezse mama vermek için sordum mama ne alsam bilemedim Yok yok sarılık olmasın da süt gelene kadar mama alsın napalım önemli olan sağlıkları