Ozlem2904 Merhaba sabah post acmistim ama kimse yok mu 🙄 ne durumdasiniz bebekleriniz ve sizler nasilsiniz?
Arvin Ozlem2904 bebekle iyi durumdayız ama geceleri beni çok rahatsız ediyor kendini çok sıkıyor uyuyamıyorum gece uykusu bana artık haram oldu
dakpinar- Ozlem2904 36+5 , iyiyiz canım ikimiz de çok şükür , sadece bebek doğum pozisyonunda oldugu için çok baskı oluyor 🥰
miniginannesi3 Ozlem2904 37+5 sancı istiyorum ilkim 40 +4de geldi bununda gec olmasından korkuyorum çünkü yalancı ağrılarım bile yok 😏
ege_ayaz_mom Ozlem2904 38+1 olduk ben çok halsiz çok yorgun bitkin çok duygusal hiç iyi değilim açıkçası herşeye ağlıyorum durduk yere bebeğimin sağlığı gayet iyi çok şükür 1 haftamız kaldı sezeryan doğumada hayırlısıyla herkes kucağına alır inşallah bebeğini bizde inşallah 🙏🙏
Ozlem2904 bsr1 dönmek banada eziyet, ve malesef saga yatsam sagim curumus gbi sola yatsam solum curumus gb hissediyorum
Elifinannesi_ Haftadan beri erken doğum riskim vardı hep yatış halindeyim şükür 36+0 olduk. Bebeğimin tekmeleri canımı çok acıtıyor bir ara sırt üstü yatmışım. Şuan kıvranıyorum 🥺 hayırlısıyla bi doğursamda bitse gerçekten artık baya zorlanıyorum
Ozlem2904 Elifinannesi_ insallah en hayirli zamanda dogumunuz gerceklesir 🤲😥 youtubeda oturdugunuz yerden sirt egzersizleri var sadece yastik kullanarak belki iyi gelir
mervegemen- Ozlem2904 şu cumleler duygularima tercuman sanki gece dovuyorlar o bacak kalça agrisi ne öyle. Donerken soylene soylene donuyorum
nanna Ozlem2904 kanala gitince anlaşılıyo mu yaa ben 36 dayım bebek hep aşağıdaydı dr istirahat verdi ama kanalda mı bilmiyorum
Ozlem2904 nanna dr um bana gogus altindan 4 parmak yer gosterdi burasi boşalir demisti :) benim bebegimde baş asagi ama ben baski hissetmiyorum o yuzden sordum kanalda m diye :) dr um bol bol yuruyus yap ki bebek kanala girebilsin dedi bugun bana
Ozlem2904 nanna benim karnim cok yukarda ya bide hareket edince sanki agzimdan cigerlerimden cikcak gb hissediyorum 😅😅
bsr1 Liliss sezaryen olursa bende 20 veya 21 aralık istiyorum dr mu verdi tarihi yoksa siz mi istediniz
Mercimegim4 Hareketleri aşırı azaldı günde 10 defadan aşağı hareket ediyor o da tekme değil kayma gibi bişi oluyor vurmuyor artık korkmaya başladım yarın kontrolüm var 😔
Ozlem2904 Mercimegim4 bende aynisini dr uma soyledim bugun bol bol cikolata yedim dedim hareketleri cok azaldi diye yeri daraldi bide artik kendisininde enerji toplamasi lazim dedi dogum icin.
Ozlem2904 miniginannesi3 benimde hic sancim yok, bebegimin kafasida 2 hafta öndeymis 37e kadar kendi gelmezde 40i beklerse normal dogum olmayabilir dedi ama 37.haftada net bisey dicekmis
Ozlem2904 ege_ayaz_mom kiyamaaamm🥰❤❤ insallah cok az kalmis 1 hafta sonra toparlarsiniz Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin amin❤