Bsraabsr Kizlar 39+3 um bugun acilmam yok doktor 40 kadar bekliyelim acilma olmazssa suniyle baslatalim dedim ama ben de hic acilma olmadan suni istemedim sezaryan dusunuyorum sizce ilk gebeligim😊
Arvin Bsraabsr benimde ilk gebeliğim her ne kadar normal doğumdan korksam bile sezeryan istemiyorum eşim göbekten nefret eder o yüzden en iyisi en sağlısı normal doğum
Nurr122 Bsraabsr ilk gebeligim Sezeryan oldu zorunlu buda öyle olcak korkulacak bişey yok kimsenin değil senin ne istediğin önemli ne abartılacak bı yırtılma ne sarkmam ne göbeğim kaldı dikislerse sadece bı çizgi gibi gozukuyo okadar canım
Damli Arvin benim vücuduma bir şey olmadı sezeryan oldum göbek olayı vs asla olmadı kişiden kişiye değişiyor o neden genelleme yapıyorsunuz herkeste aynı şeyler olmuyor gayet de rahat bir süreç geçirdim şimdi kısmetse ikinci sezeryanımı olacağım
Arvin Damli ben su bile içsem kilo alıyorum ve daha önceden de göbeğim vardı hele sezeryan olursam iyice göbek çıkar bakalım artık
Damli Arvin sonuçta bir canlı dünyaya geliyor takılmayın dikkat ederseniz bir şey olmaz Allah’ın izniyle sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Pnr_4668 Bsraabsr Bence öncelik normal olmalı yapacak bişey yoksa annenin bebeğin sağlığı riske girecekse tabi ki sezeryan. Ama ortada hiçbir şey yokken direk sezeryana anlam veremiyorum.