stor9876 Kızlar selam, gebelik şekerim çıktı 10 gündür diyet ve ölçüm yapıyorum. Bugün sonuçlarımı doktoruma attım sonuçların iyi olduğunu diyete devam etmemi söyledi. Ancak parmaktan ölçümü azaltmamı söyledi 2 günde bir ya da şüpheli bir şey tükettiğimde ölçmemi söyledi normalde sabah akşam ölçüm yapıyordum. Şeker ölçümünü azaltmamı neden istemiş olabilir sizce? Takibin ne gibi bir zararı olabilir ki? Anlayamadım iletişimide zor bir insan soramadım da…yaşayan fikri olan var mı
Faddoli23 stor9876 walla ben günde 8 defa olcuyorum 4 öğün ac tok olacak sekilde benim sekerim çok yüksek ve insülin kullaniyorim sana azalt demesinin sebebi şekerinin yüksek olmaması ve olcecegini bilerek strese girmemen olabilir çünkü sekerim yüksek çıkınca çok mutsuz oluyorum
Ozlem2904 stor9876 günde 2 kere dedigi bir aclik sekeri yani henuz kahvalti yapmamisken bir digeride birseyler yedikten 1 saat sonrasi. Eger her öğünden sonra ölcerseniz strese girebilirsiniz acaba normal m cikcak yuksek m cikcak diye. Normal ciksa bile o stres bebeginize yansiuor bebeginiz etkilenmesin diye demistr
stor9876 Faddoli23 Allah yardımcınız olsun zor bir rahatsızlık gerçekten heleki hamilelik iştahıyla kısıtlanmak çok daha zor…
Mimik Cok pimpirik gormus olabilir seni ondan demistir bence… Ben cok pimpirigim, erken dogum riskim de olunca🤯 Bana da doktorum haftada bir olc, Bebek hareketleri icin de, gunde birkac kez ben burdayim desin yeter gibi konusuyor😅