Melek__55 Stok yapıcam tecrübeli annişler bir numara kaç ay kullanılır iki numara kaçıncı ayda geçtiniz iki numara kaç ay kullanılır 😁bilgilendirin beni 🤱🌸
1anne2nefes Melek__55 bu bebegin kilosuna gore degiskenlik gosterir bazi bez kaliplari kaliplari dar oluyor ayrica alerji pisikte yapma riski var stok yapmamak en iyisi diye dusunuyorum
Deletedmom_33 Melek__55 Ben 2 numara aldım direk. 1 numara 3-5 kg 2 numara 3-6 kg idi. Tahminimce zaten 3500 kg doğuyorlar ortalama diye 2 numara tercih ettim. Zaten doktor iri bebeğe benziyor demişti 25.hafta iyiki 1 numara almadım diyorum
Melek__55 1anne2nefes Civcivinannesiii aynen bunu hiç düşünmemiştim peki önereceğiniz bez markası varmı 🧚
Melek__55 Deletedmom_33 aynen alıpta boşuna elimizde kalmasn yada sayısı az bir paket bir numara alym her ihtimale karşı
Deletedmom_33 Melek__55 40′li filaan olanalrdan alabilirsiniz biz 210 adet aldık inşallah pişik vs yapmaz diyorum 😅
tatliayminaninannesi Melek__55 80li 1 numara almıştım o bitince 2 numaraya geçtim zaten pek bi farkı da yok gibi 😂
Melek__55 tatliayminaninannesi Deletedmom_33 Civcivinannesiii Mom54544 teşekürler kızlar tavsiyelerinize uyacağım💋🤗
Mom54544 Melek__55 1 numara bezi 1 buçuk ay a yakın falan kullandık 160 tane falan gitti bizde 1 numara ha slepy alırsan 1 ve 2 arasında çok bı fark yok 2 yi az kullandım 60 tane falan evde vardı almadım 3 numaraya geçtik şu an