Hanife_ Pirayeada bna da bişey olmadı canım bna da kusabilirsin fln dediler öyle bı durumda kan almayı bırakıyorlar Allah’tan 3 kere kan verdim tanı benim şekerim çıktı
Hanife_ Pirayeada direk gebelik şekeri dedi canım açlık 104 tokluk 221 çıktı ilk oğlumda da doğuma kadar insülin kullanmıştım şimdi çok sıkı bı diyet yapıyorum
bebisinannesi33 Zeynepp97 öyle yazmıyor ama şöyle anlatıyım ilaç içtikten bir saat sonraki ilk kan alımında 135 cıktı iki saat sonra ise 88 cıktı
bebisinannesi33 Pirayeada benim bildiğim sınır 140 benımde sınıra yakın cıktı ama doktor sıkıntı yok dedi hiçbşr şekilde sıkıntı yapmadı
Pirayeada bebisinannesi33 benim açlık 95 cıktı diğer sonucları görmedim. Ama sınırda dedi diyet listesi vericem dedi
bebisinannesi33 Pirayeada evet canım senın yüksek çıkmış büyük intimalle diyet uygulıycaksın biraz dikkat etmen gerekıcek ve hergun mutlaka şekerini ölçmelisin böylece sorun çıkmaz merak etme onun dışında kafana takacak bişey yok
Zeynepp97 Pirayeada Benimde Açlık 88 İçecekten 1 saat sonrası 163 - sınır 180 diyor 2 saat sonra 114 - sınır da 153 görünüyor
Sermec27 Pirayeada canım geçen demiştin ya hamburger yedim 164 cıktı şekerim diye hatta sana yorum yapmıştım sekerin olabilir dikkat et diye benim de yüklemeden önce dürüm yemiştim 152 cıkmıştı benim de şekerim cıkmıştı 22 38 arası diyet yapmıştım cok sükür 5 bucuk ay önce doğum yaptım darısı başına canım diyet yaparsan sorun olmaz Allahın izniyle 🥰
Bernako Pirayeada korkulcak bişey yok aslında bende dün yaptırdım sadece ben her dakika birşey yemeğe alışkın olduğum için tansiyonum düştü bunun yüklemeyle tabiki alakası yok açlığımdan bayıldım. Benim de normal çıktı şükür 🙏🏻
Sermec27 Zeynepp97 canım yine de diyet yapman lazım bir arkadasım değerleri senin gibi cıktı doktor seker yok demiş 180 altı çıktığı için şimdi 34 haftalık ve arkadasımın suyu fazla ve bebeği 3 hafta önden gidiyor diyet yapamadığı için aman dikkat et derim canım her zamn 140 üstü seker var demek
incikinannesi Pirayeada benimde sınırda çıktı canım 140 mış 144 dedi net bi açıklamada yapmadı tecrübesizim de, napıcam ne edicem bilemedim idrarında da bişey dedi dahiliyeye diyetisyene gidebilirsin dedi. E-nabızdan bakabilirsin değerlerine bu arada canım