Gamzess1 Merhaba beta hcg değerim 100 çıktı 4. Haftaymış doktor hamilesin ama takip edeceğiz değerin düşük diyor böyle bi durum yaşayan var mı
TazeAnne06 Gamzess1 canım benimki tüp bebek farkı var mı bilmiyorum ama ilk değerim 79,80 çıkmıştı 1000 ve üzerine gelene kadar 4 kere kan verdim 2 gün arayla. Ve nasipse bugün kese görmeye gidicem
deletedmom27371 Gamzess1 canım beta değeri ile hafta hesaplanmaz her zaman adet gününden hesaplanır benim 3. Hafta 135ti 4. Hafta 380di ona göre hesaplanmaz ki
izmirlitazeanne Gamzess1 geç döllenme olabilir bundan dolayı düşük demiştir belki değere. Ama bence düşükte değil bende 89la öğrendim erkendi tabi. Şimdi gayet kocaman 33.haftdayız. Darısı size olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah
ozmus 33le öğrendim hamile kaldığımı 😊 doktorlardan daha iyi bilemeyiz tabi ama beta değerinim düşüklüğü bir şey ifade etmez önemli olan artış oranı diye biliyorum, en azından benim doktorum öyle demişti 😊 sağlıklı bir süreç geçirirsiniz inşallah 🙏🙏
Gamzess1 Hafta olduğumuzu doktor söylemesiyle biliyorum. Hcg değeri böyle giderse gebeliği sonlandırmak zorunda kalırız diyor bilemiyorum