Ffatma 22+6 dayım sırtım sürekli ağrıyor. 😣Böyle olan var mı neden oluyor ve nasıl geçer bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Gulsummldr Ffatma ben 21. Bende de var. Bu haftaların genel problemi olabilir mi acaba? Karnınız iyice çıktı mı? Ben acaba yanlış mı duruyorum diye düşünüyordum
Ffatma Gulsummldr çıktı karnım ondan da olabilir ama çok rahatsız edici. Uzansam geçmiyor otursam geçmiyor ne yapmak lazım acaba
Gulsummldr Ffatma ben sanırım şu sıralar bu ağrılara dayanamayıp doktora gidecegim. Size de yazıyım sonucu inşallah
Damla2412 Çalısıyorsan surekli ayakta durmak oturmak uzun sure ayni pozisyonda kalmak sırf agrısına sebeb oluyor gun icerisinde ayaklarini uzatip oturman yatman ara ara gezmen gerek bende calisirken ayni sorunu cekiyordum yatsamda agriyordu ve dayanilmaz bicimdeydi isten cikinca vucud dinlenince normale döndü
Ffatma Damla2412 bunu da düşündüm ama ne hep ayaktayım ne de sürekli oturuyorum. İkisini karışık yapıyorum gün içinde. Valla bilmiyorum bugün ağrıdan ağladım artık. Kaburgalarım sırtım göğüs kafesim ağrıyor resmen 😧
Damla2412 Aynısını yasadım canım halen daha ağrıyor ama calisirken cok zordu senin gibi aglama derecesindeydim inşAllah yakın zamanda gecer agrilarin 😊