Seyturak Aleyyo-09 zaten telefonla dilediğin zamanda ulaşmak bile büyük avantaj. Özgür bey çok iyimiş demekki
Asude_07 Ben özgür beye gidiyorum 20.haftadayim ben sorarsam ceavp veriyor açıklama yapıp ilgilenmiyor tamam mesaj atarsam cevap veriyor kapıdan girince nasılsın iyi misin konuşur ama sormadan anlatmıyor memnun olmadığım için bir doktor arayışındayım
Butterflyy1 Asude_07 aynı düşüncedeyim hamileligimin basindan beri gidiyorum ama açıklayıcı konuştuğunu goremedim livaya kamil kurta gideyim dedim şimdide sapik olduğunu soyluyolar ay kafayi yicem valla dogum yaptırmak cok zor bu aydinda
dilak Asude_07 195 ama asistanlara muayene olunca ücret ödemiyorsun ben 14 haftada gittiğim zaman detaylı ultrosan için gün verildi 21 haftaya yani önceden gitmeniz gerekiyor
Asude_07 dilak sizin dediginiz normal bölüm için sanırım özel bölümde o kadar önceden gitmene gerek yok diye söylediler bana
dilak Butterflyy1 ay o doktor kadın doğumdaken aşırı kötüydü eltim doğum yaparken kendinden nefret etti ben muayene oldum ağlayarak çıktım
Asude_07 Butterflyy1 Sonunda benimle aynı fikirde olan biri buldum özgür beye herkes iyi diyince acaba bende mi sorun var demeye başlamıştım
Butterflyy1 dilak siz neden ağladınız peki bide herkes ovuyodu onu ya kadın doğumda bir numaradır diye hayret valla
Butterflyy1 Asude_07 mesela telefondan banada hemen cvp veriyor iceri girdiğimde hal hatır sorar ama normal dogumla ilgili bisi sorduğumda ben sormadan bisi demiyor konuşmuyor napcagimi bilemedim ya
Butterflyy1 Aleyyo-09 ya ben Özgür beyi sezeryanci diye duydum sizcede dogru mu bu dogum yapcam halada karar veremedim kime gidicegimi
dilak Butterflyy1 bana tek yumurtalığın var ben emin misiniz dedim çoçuk düşünüyordum öyle deyince çok korktum daha çok korkuttu beni
caglatastan01 Devlet hastanesinde Doğum yapan var mı ? Davranışları nasıl acaba bende aydında doktor konusunda çok kararsız kaldım
dilak Butterflyy1 herkesi denedim üniversite asistan bakıyor özelde Burcu hanım var oda soru sorunca cevap veriyor 21 hafta oldum cinsiyet Bile öğrenemedim kime gideceğime şaşırdım artık