Pammuk evlatkokusu0806 kendi kafana göre doğru bişey değil bana uygun görmedi benim ve bebeğin kilosu iyiyidi 31. Haftada birden arttı bebek benim kilom o zaman yaptırmıştı
_ipekkkkk evlatkokusu0806 24 ile 28 haftalar arasında yapılıyor Ben 27+4 de yaptırmıştım 75 grlık Doktorum iyikide yapmışız dedi çünkü çok yüksek çıktı şekerim şuan Diyet ve insülin kullanıyorum Tansiyon gibi şekerinde riskleri var Herkes bana neden yaptırdın bilmem ne zararlı falan dedi kimseyi dinlemedim belki daha kötü olabilirdi diye düşünüyorum ama mecburi değil yaptırıp yaptırmamak tercih meselesi canım 🤲🌸
Mimik Doktoruna danis canim… kendi kafamizdan bisey demek uygun olmaz… Benim doktorum once aclik tokluk sekeri istedi, onda sorun olursa, seker yuklemesi yapariz demisti mesala….
evlatkokusu0806 Mimik kendi kafama göre yaptırmak istediğimi nerden biliyorsunuz 1 ay sonra şeker yüklemesi için gel dedi sadece tam zamanını bilmiyorum
Mimik evlatkokusu0806 yanlis okumuşsun yazdigimi hemen celallenmeni de anlamadim … “Kendi KAFAMİZDAN” yani bizlere bir soru sormussun ve ben de ona binaen yazdim… E doktorun zaaten soylemis, 1 ay hesabi yapmak zor degil… Saglicakla canim🤣 insaAllah hersey normal surecinde ilerle, besinini saglicakla kucagina alirsin🥰
Pirayeada Yaptırın ben daha bugün geldim şekerim ölçümde dengesiz çıkıyordu bazen düşük bazen yüksek yaptırınca sınırda cıktı diyet verdi. Evdeki ölçüm cihazına güvenmeyin