Aysenur5 25.haftadayim gecen haftaya kadar da çok hareketliydi öyle ki dışarıdan bile gorulebilirdi abartmıyorum.ama simdiler de çok az varla yok arası sizde böyle mi bende mi anormallik var bisi soyleyin😶
Nilesea Aysenur5 kaan kocatepenin kısa bilgilendirici videoları var youtubeda, sanki bebek hareketlerinde artma azalma başlıklı bir video da hatırlıyorum, izleyin çok rahatlatıyor insanı kaan hoca.
lunam mutlufatos19 ayy işe yarıyor mu o kadar? Bel ağrısından ölüyorum artık bi haftadır böyleyim. Bugün tam 25+0 olduk, öyle etkiliyse en kısa sürede benim de almam lazım.
mutlufatos19 lunam ben ikinci ayımdan beri kullanıyom hiç bi yerim ağrımıyordu gece bi kere yatmayım dedim şuan kaburgam ağrıyo valla o yüzdenmi oldu bilmiyorum ama bundan sonra birakmam alın sonradan çocuğunuzu kanepeye felan biraktığınızda korumalık olarak kullanabilirsiniz
Barlas_mom Beyzan738 Aynı durum bende de öyle maalesef ama çok şükür iyiyim ilk 3 aya göre ağrım yok denecek kadar az benim 3 ay kanamalı ve riskli geçtiği için ağrılarım çok olurdu iyiyim yani şükrediyorum 🙏🏼☺️