Deletedmom_7156 Kızlar bebeğim çok az hareket etti dün bugünde uyandimdan belli hissetmedim 1 bucuk saat olucak normalmi bazıları normal diyor ama korkuyorum
yasemiinorhn Deletedmom_7156 çikolata falan ye tatlı bir şeyler 20 dakika sol tarafına yat kalkmadan eğer hareket etmezse o zaman doktoruna sor bende geçenlerde yaşadım aynısını doktorum bana böyle dedi nst çektir dedi gerek kalmadı hareket etmişti
pinkymoms Deletedmom_7156 bende şuan 30.haftamdayım iki gündür çok az hareketlerii 😒😒 endişeliym acaba bi doktora mı gitsek
Deletedmom_7156 pinkymoms doktordan önce direk sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum ordada kalp atışlarına bakıyorlar ya ama korkuyorum gitmeyede
yigitegenin_annesi1 Deletedmom_7156 bir ik tıklat karnına odaklan hareket eder uyuyordur bende bir gün harketlibir gün az harketeli uzanıyroum tıklatıyrıum karlişik veriyor anna rahat bırak beni dercesine😂
Nnurdan Deletedmom_7156 cnm çok hareketliydi birdenmi duruldu? Uzun süre hissetmezsen doktoruna danış
Azizinannesi2 Deletedmom_7156 Sen kimseyi dinlemeden stres heycan yapmadan acile git bu saatte acilden bakmazlarsa poliklinik den giriş yap korkacak bişey yok hadi cesaretini toplayıp git hayırlı haberlerle gel canım 🙏🙏
Deletedmom_7156 Azizinannesi2 öğleden sonra gidicem şuan öğlen arasina girdiler ya onu bekliyorum canim
Azizinannesi2 Deletedmom_7156 olsunlar acilden bakarlar bekleme bence canımın içi kimseyi kafana takmadan sakince tamam mı
Nnurdan Deletedmom_7156 biraz sol tarafa yatıp dinlenin yine etmezse gidin ama bence olumsuz bir durum yok büyüdükleri için alanları daraldı cnm
Elsu26 Deletedmom_7156 32 haftalıkken benim de hareketlerinde azalma vardı doktora gittim suyumun azaldığını söyledi günde 3 litreden fazla su içtim havuç suyu içtim deveci armutu yedim ve suyumu yükselttim şuan 35+6 haftalık hamileyim maşallah kıpır kıpır bence nolur nolmaz diye doktora görün