ilknurd_98 Kızlar bol bol dua edin bana diğer posta yazamadım şu an yatışım yapıldı bekliyorum çok korkuyorum hemen ayağa kalkmak içinde önerilerinizi bekliyorum tecrübelerinizi yazın lütfen ve dua edin bana 🙏
KadersizMelek ilknurd_98 korkma canım inşallah Rabbim kolay ve sağlıkla kavuştursun bebeğine 🤲🏻 Dualarımdasın haberini bekliyorum. Rabbim cümlemize yardım etsin inşallah bende ayın 13üne gireceğim doğuma. Sende ne olur girmeden bize dua et🤲🏻❤️
dfnomr ilknurd_98 en güzel an bebeğine kavustugun an korkma canım hoşaf iç bol bol çok çabuk gazın çıkıyor rahatliyorsun ve ayağa kalkınca bol bol gez çabuk toparlaniyorsun mis kokusunu bol bol içine çek yavrunun🥰
annembabam ilknurd_98 Allah yar ve yardımcınız olsun dilerim . Sağlıkla , mutlulukla kavuşun evlatcıgınıza 🌻🙏🏻
Minik_Kalbim_ve1Annesi ilknurd_98 Allah yardımcın olsun canım hiç korkma inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun bende evvelsi gün oldum sezeryan çok şükür kendimi toplamaya çalışıyorum yavaş yavaş sende kurtulursun merak etme evladını kucağına aldin mi herseyi unutuyosun zaten 🙏🏻😌