Nazliolmaz Merhaba arkadaşlar nerdeyse 15 gündür gribim ne yaptıysam geçmedi acile gittim antibiyotik verdi oda geçirmedi sizce ne yapmalıyım siz neler yapıyorsunuz
Ayyyse Nazliolmaz bende tam bi hafta oldu gecmiyor acilde 2 kez serum takıldı boğazım agrıyordu o biraz gecti şimdide burnumu silmekten başim agrıyor sesim hala gidik burun akıntısını kesicek bişey yapmak istiyorum yoruldum 😢 allah şifa versin tüm hamilelere hamilelikte cok zormuş
FatihBatur Nazliolmaz geçse de tekrarlıyor benim 3 hafta önce 10 gün süren gribim oldu tam geçti derken bugün tekrar burun tıkalı geniz akıntısı gözlerde agriyla uyandım
Nazliolmaz Ayyyse bebeği etkiler mi acaba benim bebeğim grip olduğumdan beri kilo almamış ve haftasıda geride kalmış 1 hafta 20 haftalıktı 19 haftalık çıktı kilosu da 1 hafta önde gidiyordu haftasına göre almamış
Ayyyse Nazliolmaz korkmayın bi haftadan bişey olmaz hemen toparlar belki sık sık yiyemediniz ondan da olabilir bende grip oldumdann beri gitmedim doktora bakalım nasıl kilosu
Nazliolmaz Ayyyse inşallah bi sorun yoktur yok yemem daha iyidi gribim diye ama bebeğe gitmemiş galiba 🥺