Ecem27 dilarakck1 12.haftada devlet hastanesinde ikili tarama testi yapılırken öğrendim oğluşumu 🤩 doktor çok net olarak %99 erkek demişti 😍
Hilal56 Derya2867 benim ki 22 ye kadar sakladı detayli da bile cok zor görmüştü doktor hatta kız diyordu neredeyse 😂
Derya2867 Hilal56 yani ben 6 farklı doktora gittim kıza benziyor kız gibi kızdır yaaaa şeklinde konuşuldu bana 😂 6 kişi de yanılacak değil ya dedim ben de 😂 herşeyini toz pembe aldım
dilak Hilal56 hiç tahminde bulunmadı mı bana göstermiyor kız gibi dedi mesela ama kesin değil dedi göstermediği için öyle söyledi size
Ecem27 yelooo kıyafet için netleşmesini bekleyin derim 😍 16.haftada netleşiyor 🤩 ben kıyafetleri 28.haftamda tamam ettim,dün de çekmeceleri yerleştirdim şu an 30+5teyiz🤩
zeynepozkara027 dilarakck1 bugün bebişim 12 haftalık doktora gittim büyük ihtimal kız dedi ama yanılma payı olabilir dedi bu yüzden 15 gün sonra net cevap veririm dedi😍
Gzm23 Evrim1906 bende senin gibiyim 21+3.haftada yani haftaya detaylı ultrason var orada inşallah gösterir
Evrim1906 Gzm23 inşallah canım ya oğlumda göstermemişti sonra %70 kız demişler Di sonra kız güzeli sarışın maviş oğlum oldu
Julide_01 Ya bana 13’üncü hafta da tahminde bulundu ama yanıla biliriz dedi sizde değişikli oldu mu yani bilgisi olan var mı ilk gebeliğim
Prens1prenses2 dilarakck1 14 de sanırım demişti 17 de tam öğrendim canm gidersen tahmin de bulunabilir bence doktorun
1nazlitrn_ 15+4 de tahmin etmişti 16+3’de kesinleşti kuzum olucak. Geç gösterenler genelde kız oluyor benimki de geç bana göre