Busranurakdemir1 Bizde 16 haftaya girdik ve bana 15 inci haftamda doktorum %75 kız ama kesin değil dedi
OzgeeKara dilarakck1 12+1 de direk kız dedi🥰🥰🤲🏻 Ultrasonla da alakalı biraz resmen her hareketini gördük en sonunda foto alacakken totosunu döndü uyudu😇
ayvazece07 11+4 de %70 erkek dedi doktorumuz ama henüz alışveriş yapma dedi. Diğer kontrole netleşir diye düşünüyorum 🙈
Derya2867 dilarakck1 32 haftalık hamileyim hala doktorlar emin değil kemik yapısına bakarak kız diyebiliyorlar ben hep erkekmiş gibi hissettim ama erkek olsa testislerini saklayamazdı illaki usgde görünürdü
Hilal56 Derya2867 benim ki 22 ye kadar sakladı detayli da bile cok zor görmüştü doktor hatta kız diyordu neredeyse 😂
Glzrkck 11+3 de acile gittim doktor kıza benziyor net bir şey diyemem dedi çok erken ama saçma bir tahmin oldu bekleyip göreceğiz 😊
Aysegul3418 dilarakck1 16 da yuzde doksan dedi 18 de kiz bu dedi bakalim haftaya detayli ultrason var onu bekliyorum netlessin diye🤷♀️
Wonderful_mom 2erkekannesiii bana da 13 haftalikken gttm kucuk dedi ama kiza benziyor dedi ben erkek hissedyrm yanilma varmi sizce
Byztrkravc dilarakck1 11+3 falandı canım öğrendiğimde dün 17 olduk sordum değişti mi ki diye pipi duruyo biyere gütmemiş dedi 😂
GamzeC03 haftada kız olarak tahminde bulundu doktorum 16. haftada net bir şekilde erkek olduğunu öğrendim. Bence doktorlar kesinleşmeden tahminde bulunmamalı insanı ister istemez beklenti içine sokuyo. Ben kız düşüncesine ister istemez kendimi kaptırdım ve sonuç bana birazcık şok yaşattı.
Buki35 dilarakck1 ben 14 haftalıkken gittim 2li testte oldum belli olmadı doktor bişey demedi şuan 18haftalıgım artık belli olur belki😉