Bsrgrss Oğlumu 12+3 de öğrendim.. şimdi 2. Gebeliğim 2 doktor erkek gibi dedi %70 oran verdi😃 13+2 bakaım cumartesi kontrolüm var gösterecek mi merak ediyorum.
Babydream Wonderful_mom mal herhalde bu doktorlar gerçekten bizde merak ediyoruz tabikide bir dha gelsinler diye işte para almak için söylemiyorlar diye düşünüyorum valla 😡 yada düzgünce söylersin bu haftada bellii olmaz diye benimkide resmen dalga geçti benimle amann bidaha gitmeyiveririm olur biter 😂
AlyaEkmen_ Babydream açıkçası ben sormadan doktorum kendisi söyledi bende haftası küçük belli olmaz diye hiç sormuyordum ikili tarama için ultrasona girdiğim doktor pat diye söyledi biraz şans işi heralde ama benim bebeğim hiç gizlemedi bacak arasını çok net ben bile gördüm
dilak Hilal56 hiç tahminde bulunmadı mı bana göstermiyor kız gibi dedi mesela ama kesin değil dedi göstermediği için öyle söyledi size
denizin_annesii dilak bu formu da bulundular bir kaç kişi kız dedi bı iki kişi erkek dedi sonuç erkek çıktı 🤭 eşim kız çocuk Lara daha düşkün o yüzden kız olsun istiyordu ama kısmet 🤗 💙 🤲🤰 oğluşum olucak 🤲 çok şükür Rabime
Nurrrtkn42 Kubrailkan ben 13 haftalığım ama karnım baya çıktı ya etrafımdakilerde boyun uzun yapılısın ondan belli oluyor dedi
Gamzedngdn dilarakck1 13 haftalık hamileydim kızıma doktor kız dediğinde hiç yanılma olmamıştı. İnşallah bu seferde olmaz
Meyysaa dilarakck1 12+5 de öğrendim 😍 %99 eminim %1 yanılma payım var dedi doktor 🙈 3 boyutlu da bakıldı erkekmiş rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
dlrlms Haftamda kız gibi duruyor 12. haftamda erkek gibi bir çıkıntı var net değil dedi 16. haftamda kontrolümüz var öğreneceğim inşallah🤗