Asyapolat80 Gokyuzum1 normal mi düşünüyorsunuz yoksa sezeryan mi? Ben sezaryen istiyorum o yüzden muhtemelen erken alınacak diye düşünüyorum😅
Gokyuzum1 Asyapolat80 bu zamana kadar kendimi hep normal doğum olarak odakladım hazırım yani 😂 ama son anda ne olur bilemiyorum ne normal diye zorlarım ne de sezaryen diye hayırlısı diyorum hep 😂🌸
Syda01 Fatmanur61 ocağın 6 si görünüyor tahmini doğum ama dün ilk yalancı sancimi yasadim sanırım korkuttu beni minik oğlusum daha erken gelmesinden korkuyorum ilk dogumum olacak Allah’ın izniyle 🤗
btlayz Şubat 2 görünüyor ama sezeryan olacaği için Ocak hayırlısı olur inşllah sağsağlim gelsinler 🥰🥰🥰
Busra2013 Fatmanur61 mart 8 dıe gozukuo kızcem ne zaman gelmek ıster bılemem ama 40 kdr duracagınu sanmam subat sonu olabılır
Lulikli Bebegimveben0666 ya benim de 11 mart gösteriyor ultrason 😅 resmen 1 gün ara 😁 Bakalım gidince doktoruma soracağım hep unutuyorum gidişimde. Siz sordunuz mu daha önce?
Seryy babynil benimde öyle Aralık sonu ocak başı gibi ama erken doğum olabilir dedi doktor bakalım neler olacük 😂