mrvhmz İlk bebeğimin erkek olacağını 10. Haftada öğrenmiştim. Ama ikincisi için 16. Haftada %90kız dedi , ama kesin değil dedi doktor detaylıda erkek çıktı. Yani orası pek belli olmuyor, öğrenseniz bile kesin kız ya da kesin erkek diyemezler
mrvhmz Deryaq pipi gibi bir çıkıntı oluyor ama bu kesin pipidir demek değilmiş, bazen klitoris de ilk haftalarda pipi gibi çıkıntı olarak gözükebilirmiş
mermer Gevrann ya 10. Haftadan sonra erkek hep belli oluyor. Etrafımda gördüklerime göre söylüyorum, eğer göstermediysede kızdır diyorum ben. Kesin bilgi değil ama hep böyle gördüm. Kızınki geç anlaşılıyor erkeğinki hemecik görülüyor çnkü 😘
Mavi20 Deryaq 11. Haftada cinsel organ oluşmuyor diye biliyorum doktorumda öyle demişti internetten de araştırmıştım. Ama açıdan bildikleri kesin benim öyle oldu. Bi çok gebesini tanıyorum onlarda yanılmadı demişti.
Cans50 12.haftada olup da kız olduğunu öğrenen var mı?Bugün ikili teste girdim dr un bir tahmini var ama eşim yanında yoktu o olmadan söylemesini istemedim ama gördüm dedi herkes erken gördüyse erkektir diyor.12.haftada oluo da kız olduğunu öğrenen var mı yoksa erken görünüyorsa erkek midir?
Kubranurbulur Cans50 bence alakası yok asıl erkeği kordonla karıştırabiliyorlar diye duymuştum çoğu kişi de kız daha çabk belli olur diyor herkes bi şey diyor yani ama alakası yok gösterdi doktor ne dediyse o dur bence dert etme bukdr ben 13 haftada öğrndim kızımı 😊 ikili testte
Cans50 Kubranurbulur ben de bugün öğrenecektim ama eşim ısrarla birlikte değilken öğrenme diye söz verdirdi.Yoksa dr söyleyecekti.Neyse biraz daha bekleyelim bakalım minnoş.Dr gördüm dedi ya herkes erkektir gördüyse dedi de.
Gl-SeherDvLcuSar Acele etmeyin bence ya 14 haftamda kesin kiz dedi doktorum 17 haftamda Dr.degistirdim memnun değildim bana %100 erkek dedi şok oldum kız çok istiyordum sağlık olsun ama insan bi tuhaf oluyor ismi hazırdi kızım kızım diye seviyordum ☺