Mucizem_211 35SD28 bizimde 112 gün kaldı normal doğum olsaydı 28 mart olurdu sezeryan olduğu için doktor 15 marta gün verdi bizde daha bişey almadık 30 fhaftalık olsun hepsini almayı düşünüyorum inşallah tüm bebekler sağlıkla gelir 😇
Ilayda1 35SD28 amin canım jepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🥰 bende kendimi çok zor tuttum yıkamamak için ama artık yavaş yavaş zaman yaklaştı ne olacağı belli olmaz yıkayıp hazırlamak lazım sadece çantasını şimdi yapmayacağım ☺️☺️
35SD28 Ilayda1 kesinlikle erken geleceği tutarsa minnoşların temiz kıyafeti olmayacak 🙈 sırf bunu düşünüyorum. Dün durunun granüllü sabunundan aldım. Makinemi temizledikten sonra bazı şeyleri yıkamak istiyorum 🙈🤲
Fnen 35SD28 martın son annesi gözüküyorum 31 mart ☺️ Para tutacak her şeyi tamamlamaya çalıştım indirimde gördükçe. Kıyafet daha almadım son aylarda alırım sanırım. Ama diğer ıvır zıvırları şampuan biberon emzik vs aldım gitti
Ikincimelek Mrb benmde ole saglikla gelsnler insallh. Martn ilk haftasi diyo doktorumuz bakalm sezeryan olacgm ikinci bebegim.. besik canta kiyafet geneli hazr gbi bez islak mendil azda kiyafet oda zamanla artk nasipse.. dunde hastane cikisi siparisimi verdm.. cok heycanlym
35SD28 Ikincimelek merhaba, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲😇 her aşaması çok heyecanlı ❤
teletabi Canselyaren Ben oğluma alırken hep unisex aldım herşeyi. Çünkü gerçekten sürekli alınamıycak şeylerde oluyor ki nitekim öyle oldu şuan mesela herşey çok pahalı sanırım alamazdım🤣
Canselyaren teletabi bnde öyle hep unisex aldım herkes niye kıza bu renkleri alıyorsun demişti iyikide almışım 😍 beşik şuan en en ucuz 1000 TL arabalar desene 1000 TL ye arabada yok
Momydemet 35SD28 kıyafetleri hazır ,heralde çok almışım bir hevesle 🙄 ama başka hiçbir şey almadim😪 Ocak ayında okul tatile girince alacağım inşallah
teletabi Canselyaren Kesinlikle öyle herşey çok pahalı artık en güzelini yapmışsınız ama gerçekten 🙏🏻😍
Busranurtopal Yaaa ben her şeyini aldım tamamladım heyecandan 😍 tabi ufak tefek eksikleri vardır. Dün çamaşırlarını yıkadım, bugün ütüledim dolabına yerleştirdim. Sağlıkla giysin oğlum hepsini 💙
35SD28 Busranurtopal Amin inşallah elinize sağlık😇 ben kendimi zor tutuyorum yıkamamak için🙈 dün pazardan 3 tane çorap aldım🙊
Busrabaksii 35SD28 son 90 gün. Doğum tarihimiz 8 Mart inşallah 😍 ilk gebeliğim bütün kıyafetlerini alt komşum verdi 😂 şampuan deterjan medikal ürünler tamam. Beşik, küvet, kovalar vs kuzenimden 😂 bebek arabası puset vb şeyleri alcaz bı bitcek inşallah ❤️