Mnk16 _elifmehmet_ genelde folbiol kullanıyorlar bana doktorum bundan verdi anlamlandıramadım canım günde üç kere mi içiyorsun yan etkileri var mı
_elifmehmet_ Mnk16 folbiol ben kimseye önermem eczanede çalısiyorum bende onun dozu çok düşük gebyfoll baslangic icin cok iyi ben ogrenir ogrenmez imom omega baslamistim balikyagida var diye ama doktor gittigimde basta bu agir gelir gebyfoll kullan dedi icerigi cok guzel aksamlari bitane yutuyorum yatmadan once
Mnk16 Banada doktorum çok istiyorsan folbiol ama haftada iki kez al çok ağır bir ilaç dedi canım kafamı iyice karıştırdı bende bizzat kullanandan öğrenmek istedim:) çok teşekkür ederim içim çok rahatladı,yan etkileri var mı peki
_elifmehmet_ Mnk16 valla hicbir yan etkisi olmadı ben akşam oksapar iğne oluyorum yatarken gebyfol aliyorum sabah tiroid ilaci oglen coraspin kullaniyorum hicbir yan etki olmadi sen kac haftaliktin
1susamhikayesi Bende ilk 3 ay için folik asit olarak gebyfoll kullandım bir yan etkisini görmedim 3.ay bitince bıraktırdı başka ilaçlar verdi şuan onları kullanıyorum
_elifmehmet_ Mnk16 hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım benimde 4.gebeliğim bu iki kez gittim kesenin buyudugunu gorduk cumarteside kalp atisi icin gitcez ilk 2si bos gebelikti 3.de oluşamadan düştü bu sefer mucizemi yaşarım inşallah
1susamhikayesi Mnk16 Günde bir kere kahvaltıdan sonra aldım. Birde ben Akdeniz ateşi hastayım onun ilacını da kullanıyorum bir sıkıntısı olmadı 🌸