fat19ma97 Ben kumsal ismini istiyorum ama eşimde hira çok istiyor modern güzel anlamlı isim arıyoruz ama bulamıyoruz hira önüne güzel anlamlı bi isim ne önerirsiniz ya da kumsal ismi. Olurmu kötü mü sizde yardım edin bize
Civcivimm fat19ma97 Dünya Nefes Benim hoşuma giden isimler bunlar kızım olsa dünya koymayı istiyordum 😊
ozgeya fat19ma97 Açıkçası ben Kumsal ismini çok beğeniyorum,ablamın kızının adını Kumsal koyduk.o kadar yumuşak,uysal bir çocuk oldu ki. Çevremde tanıdığım Kumsal’lar hep öyle pamuk gibiler.
tugbaninmucizesi fat19ma97 benim kızım olursa Duru koymak istiyodum ama erkekmis oglumdan sonra kızım olursa Duru koyacagim😊
flawles fat19ma97 bende kumsal ismini beğeniyorum ama eşim istemedi. Güneş Lina koymayı düşünüyoruz 😊
Ikinciyibekliyorum fat19ma97 ilk kizimin adi ADA, simdi ikinci kizimi bekliyoruz ona da KUMSAL koyacağız kismetse 🙏❣
Laurenkiz Lavin koymayi dusunuyorduk biz kiz olsaydi kizlar, isvecce Ay gibi demek, Oglumuz olacak Kaan koyacagiz ismini😊
Aras fat19ma97 Hira çok güzel bir isim ki görümcemin kızında olmasaydı kızıma koyardım siz neden beğenmiyorsunuz eşinizde istiyor hem 🤷🏻♀️☺️
fat19ma97 Aras ben beğeniyorum güzel isim ama benim bi arkadaşım koydu o güzden bir isim daha arıyorum önüne