Meleknkkk en son adet tarihim 5 Ekim normalde 30-35 günde bir adet oluyorum 5 Kasım geldi hala adet olmadım deli gibi test yapıyorum hiç birşey yok 15 gün geçti yok dedim ki bir kan testi vereyim ona göre ne yapmam gerekiyorsa yapayım kan verdim negatif çıktı ben adet söktürücü masaj yaptım maydonoz suyu içtim içimde huzursuz ama yaptım Allah’tan 2 gün yapıp bıraktım üzerinden 1 hafta geçti elimde gebelik testi vardı yok ama eğlencesine öyle yaptım bu arada göğüslerim felaket şişti kasıklarıma sancı giriyor adetim geliyor sandım idrar testi hafif silik çıktı yapar yapmaz. Eşimle ertesi gün dayanamayıp acile gidip kan verdik 39.83 çıktı sevindik ama bir yandan endişeliyiz düşük değer 2 güne bir en az iki katına çıkması lazım ya çıkmazsa falan pazar 39.83 çıkan değerim Çarşamba 193 çıktı ve en son pazartesi yaptirdigim 1913 çıktı haftaya salı kadın doğuma gideceğim bu arada sağlık ocağında adet tarihimde duzeltilme yapıldı 5 Kasım olarak tabii ultrason da belli olacak haftası şuan tahmini 5 haftalık falan 😅 banada dua edin inşallah kalp atışını falan duyariz herkese hayırlısıyla aratmadan versin 🥰