Eceguldemir55 Ayselismail bana da ön kayıt aldılar uygun görürlerse eve geleceklermis. Eve geldiklerinde neye bakıyorlar ne soruyorlar biraz bilgi verebilir misiniz?
Ayselismail Eceguldemir55 maddiyat açısından hersey hakkında bilgi aldılar çocuk sayısı evdurumu gelir gider durumu ucret hersey çok denedim bu tarz yardımları ama şansım yok hiç cikmDida
Bsrahb Selin12- 150 hattını aradım Doğum destek yardımı diye bir yardımın olmadığı bulunduğunuz ilçenin sosyal yardım kurumlarına hamilelik yada Doğum belgesi ile sosyal yardım a başvurabileceğim söylendi canım
ruzgarsmomm Ibb sosyal hizmetler sayfasında yazıyor ama ihtiyaç sahiplerine veriliyormuş ve su an sosyal yardım alan aileler oncelikliymis herkse vermeleri cok zor zaten
Glbyz61 Bsrahb sosyal yardım başvuru yapmıştım olumsuz olmuş o yüzden 6 sy boyunca yapamaz mısm evime gelmişlerdi 10 gün önce neye göre olumsuz oldu anlamadım kirada oturuyorum sskmiz da yok 20 aylık belli kızım var
Didemf Selin12- bende aradım ama evinize gelip bakıcaz sosyal yardım talebi oluşturulacak sonra verilecek dediler