Deryaq Karın sekli ve cinsiyet anlaşılır mı dışarda gören herkes cinsiyet tahmini yapıyor karnıma bakıp can sıkıcı bir durum 🤨
Deniz2961 Deryaq bu dedıgın sence mumkun mu cnm😊 dahaa durr ne tahminler yapılacak dogum tarihine dogum seklini bile dıcek ler sana dısarda ki insanlar 😂😂😂😂😂
Cismmpoyraz48 Deryaq evet çok can sıkıcı 😒karnım sivri die oğlun olcak diolar ama cinsiyet kız kızim olcak karin sekliyle ilgisi yok ama etrafdakilere gelde anlat 😀
tgcaty Deryaq bnm kızım olck karnım sivri sdce karnım çıktı başka yerim yok herkes erkek diyor doktor kız dedi diyorum supriz olablir dyorlar 😂😂😂 laf anlatmayı braktım artık
Tatahrun Dykdyk H_1 çok şükür bişi çıkmamış aynen dikkat edin kasimamaya özen gösterin bide kasidikca kasiyasiniz geliyor çünkü öyle illet bişi ki durduramiyorsun,😂😂😂
Dilekahinzen İnsanlar susmuyo gerçekten. Eskiden bende karnın çıkmamış gibi şeyler sölüyodum o zamanlar bu psikolojiyi bilmediğim için tabi.. ama bundan sonra asla kimseye bişey demicem. Bana da erkek mi diye soran oldı bi kaç tane ama kızım olcak. Kimseyi takmıyorum artık hı hı evet tamam diyip geçiyorum
Deryaq Dilekahinzen aynen ya doktormuş havalarna giriyorlar yorum üstüne yorum artık kafa sallayıp tmm diyip geçiyoruz 🧐
Mervemns @Deryaq valla ben 15 haftalıkken gitmiştim. Kız dedi. Şuan 17+1 günlük hamileyim. Ve erkek dedi. Artık bir oğlum olacağı kesinmiş. 🤗
Mervemns Deryaq top koymuş gibi zaten doktor kız dediğinde şaşırmıştım. Aşermelerim falan hiç kız çocuğu gibi değildi. 😊
Prensesininannesi Deryaq anlaşılmaz bilmişler tutturabildiklerine sallıyolar bana hep erkek karnı dediler doğuracam hala öyle diyokar ama kız benden bir hafta önde arkadasıövar onunkide erkek onada kız karnı diyolarmış hep
tgcaty Ozgur aaaa şok kaç yıl oldu canım bu olay olalı ne blim detaylısı var ultrasonu var nasıl bilememiş