Laydlittlemouse Elfs katlanmış halinin fotoğrafını atabilir misiniz rca etsem? Küçük bagajlı arabalara sığıyor mu? Bunu merak ediyorum
ggkca Hamilton R1 hem çok hafif,hem kendi kendine katlanıyor, kabin boy, yenidoğan dan 23 kiloya kadarda oluyor.
Ankam ggkca Hamilton ne zaman ne kadara aldınız acaba? Geçenlerde bir indirim olmuş anlık ama şimdi yine yükselmiş fiyatı.
Ozdenhnm Gozdeonay kiwi city way aldım çok kaliteli kullanışlı ve çok şık bence düşünebilirsin Okadar paralar verip pahalı şeyler almanıza gerek yok bence
_ipekkkkk Gozdeonay kanz x-go plus silver yeşil rengi aldık memnunuz içimize sindi hafif rahat kullanışlı memnun olan tanidigimda var şimdilik evde arada sürüyom deneme olarak 🤲🌸 Rabbim sağ sağlim kullanmayı nasip etsin İnşaÂllah 🤲🌸
alpinannesiiii Ben sahibinden.com dan mira bebe diye bi satıcıdan mağazadaki teşhir ürününü satın aldım normalde fiyatı 10 bin civarı ben 2.5 milyara aldım eve geldiğinde doğru düzgün çizigi bile yoktu markası maxi cosi doğuma az kaldı kullanmak fırsat olmadı ama ben cok beğendim bi arkadaşım öyle satın aldı oda memnun 0 gibi sayılıyor zaten içinde puset portbebede var
Elfs Laydlittlemouse katlandığında en az yer kaplayan arabalardan biri ben baya araştırdım mağazalarda bir çok ürünün açılıp kapanışına hafifliğine ne kadar yer kapladığına baktım. Ama mutlaka kendinize liste yapıp mağazaları gezerek siz de gözünüzle listelediğiniz ve mağaza personelinin önerdiği arabalara bakın…
Ayseenrrr Gozdeonay ben de çok araştırdım. Trevel sistem alanların sonradan pişman olduğunu gördüm gerçekten çok yer kaplıyor. Araştırmalar sonunda joker baby nin kendi markası olan kabin sistem bebek arabasını aldım. Küçük bir bavul gibi oluyor katlandığında ve çok az yer kaplıyor. Yeni doğan için de uygun ayrıca. Manevraları müthiş, hafif ve kaliteli bir araba. https://ty.gl/65jtqzh71z
yildizz13 Gozdeonay ben uzun süre araştırdım ve kraft time x modelini aldım. Çok hafif ve çok kullanışlı hem öyle çok kaba da değil. Çanta gibi taşı. Hem kullanım açısından baston bebek arabasına bile gerek kalmaz.