Hannedeva 40 haftalık hamileyim 1 haftadır 3 cm açıklıkla geziyorum ne sancım var ne bir şey 🙄 dün kontrol de başının da büyüdüğünü öğrendik hanım efendi kafasını kanala sokmamakta ısrar ediyor. Bugün hastaneye yatışım yapılıp jel verip sancımın başlamasını bekleyecekmişiz bir ihtimal kafasını kanala yerleştirirse normal doğum olacak öğlene kadar bekleriz olmazsa duruma bakarız dedi doktor. Beynim de zilyon soru o kadar sancı çekip bir de sezaryene almasınlar mı beni 🤷♀️ Ne olacak hiç bir fikrim yok ne olur bol bol dua edin 🌸
deletedmom27371 Hannedeva yaa alakasız olacak belki ama aklıma geldi. Annem beni 4500 kilo ile normal doğurmuş ve bütün doktorlar benimle dalga geçmiş, kafam çok büyükmüş koca kafalı demişler bana hep 😂😂 bu arada rabbim yardımcın olsun canım sağlıcakla yavrunu kucağına al inşallah 🤲🏻
Minaminisi Hannedeva Allah yardımcınız olsun, inşallah bi avazda doğurun, sağlıcakla kavuşun. Bende 4500 kilo doğmuşum zamanında koca kafalı diye adım çıkmış serviste🙈 korkmayın ultrason ölçüleri yanıltıyor aynı olmuyor çoğu zaman. Güzel haberlerle gelin 🌸
Burcuacar96 Hannedeva canım hiç kafana takma o nasıl daha sağlık olucaksa öyle doğsun inşallah sende bir avazda kurtulursun umarım 🙏 ayrıca 3 cm açıklık nasıl hiç sancı cekmiyosuun bende bugün gidicem kontrole merak ediyorum ne durumdayım diye 🙈
Birsen2906 Hannedeva ben özele gidipte normal yapan hiç görmedim duymadım kuzum 4 kusur bebek kilolu diyip sezaryan yapıyolar cadı dar diyolar kafa büyük diyolar diyolar ha diyolar devlete 50 kişi gidip 40 normal yapıyorsa özelde sadece bahaneleri göze alip3 5 kişi normal yapıyo karar senin
deletedmom27371 gurbetcianne97 benim kardeşim de 41 42 hafta arası doğdu onu da normal doğurdu annem 4500 kiloydu ya da geçik doktorlar bunu direk ortaokula yazdırın diye dalga geçmişti 😂😂😂
gurbetcianne97 deletedmom27371 anamm maşallah helal olsun anneye. 😂😂😂 tamamen genetikten dolayı mı yoksa farkında olmadan gebelik şekeri falan mı vardı😄
deletedmom27371 gurbetcianne97 gebelik şekeri var mıydı yok muydu bilmiyorum. Ama hamileyken diyet vs yapmıyordu. Eşim 3kilo kadar doğmuş kayınvalidem bu konuda inşallah sana benzer çocuğun diyor 😂😂😂
deletedmom27371 Ahsendsl ve beni doğururken ne bir kesi atılmış ne bir dikiş😂 sadece kardeşimde çok küçük bir kesi atmışlar. Annem bu özgüvenle kesinlikle normal doğurmamı istiyor😂😂
Ahsendsl deletedmom27371 gerçekten maşallah ya. İnşallah ona çekmişsinizdir. Bana doktorum pelvisin çok güzel ne olursa doğurursun sen dedi 😂😂😂 demekki annenizinki daha da güzelmiş hahaha.
Ahsendsl deletedmom27371 Herkesin farklı. Ben de sezaryenden çok korkuyorum. Etrafımdaki tüm arkadaşlarımın kötü tecrübeleri olmuş. O yüzden hep aklıma onlar geliyor 😬