Betul96 35+2 oldum ağrım vAr bebek ters ntsdede ağrı çıkıyo durdurmak için serum hap verildş sabah a kadar gözlem olucak ağrılar devam ederse sezeryan kilosu 1 hafta öce 2700 dü şimdi de almıştır korkmalımıyım yaşayan var mı :((
suadeeee Betul96 ben 37+2 de 2650 normal doğum yaptım çok şükür bişeyimiz yoktu sizinki de bundan fazla inşallah sorunsuz geçer
Neslisss123 Betul96 bana doktorum bebek 2500 kilo olduktan sonra ha oyle dogmus ha 3 kilo ha 4 kilo dogmus onemli degil demişti.İcinizi ferah tutun bence.
Ozlem2206 Betul96 arkadaşım 39.haftasında 2700 kilo doğum yaptı gayet sağlıklı sorunsuz oldu sizinkinin maşallahı var küveze bile alınmaz bence korkmayın sıkıntısız güzel doğumlar diliyorum ☺️
Selinkn Betul96 cok geçmiş olsun inşallah gecer kilosu da masallah cok iyi bende 35+2 yim oglen kontrolum var bende merak ediyorum kilosu ne kadar olmus diye ama kilosu cok cok iyi masallah bu arada nasıl bir agrin var
Betul96 Selinkn başta doğum ağrısı çıktı bebek ters şükür serum ve haplarla durduruldu dün gece yattım hep kontrol edildi nst ile ve düzeldi bir hafta 10 gün daha tutucaz İnşAllah kilomuz 2800 olmus iyi dedi tabi 36 37 hafta olur die beklicez