Deletedmom62627 Halaydan sonra bişeyler oldu, karnım adet olacakmışım gibi ağrıyıp duruyo iki saattir de karnım kaskatı uykudan uyandırdı ağrısı… doğum sancısı değil ama böyle bi değişik acı var karnımda. Bakim geçmezse acile gidicem
HaticeBerkayBalat3103 @Deletedmom62627 büyük ihtimal kasılmalarınız oluyor yada yalancı sancı aynı durum dün ben yürürken oldu 2 gündür yürüyüşe çıkıyorum ve karnım taş gibi oluyor ayrıyetten dün çıktım mesela yine taş gibi oldu ve agrılı bir şekilde geldi eve gelip hemen kendimi yata attım dinlendim uzandım geçti araştırdım ya yalancı sancı yada kasılma oluyor diye çıktı büyük ihtimalle yalancı sancı ama 37+1 Haftalıgım bende
Deletedmom62627 HaticeBerkayBalat3103 bu sancılar gelip de çocuk gelmeyecekse daha uğraşmam ben yatarım paso valla bu neymiş ya
Fasulyeninannesi1 Deletedmom62627 haha deme oyle vardir zamani bebisin, kaderinde ne yazildiysa o gun gelecek nasilsa💜
Anneolmak__ Deletedmom62627 sürekli yapın, şuan sol kasığımda ve belimde ağrı var arada bir bıçak saplaniyor gibi oluyor bakalım bana da dua edin. Ama hareketsizlikle olmuyor. Her gün evi silip supuruyorum yemek yapıyorum hiç kesmedim bunları. Bazen eşim yardımcı oluyor tabi çalışmadığı günler. Ama hareket önemli bence
HaticeBerkayBalat3103 @Deletedmom62627 hareket edince geçiyormu peki? Geçiyorsa yalancı sancıdır eger geçmeyip şiddetleniyorsa doktorunuza söyleyin mutlaka
Aslitemiz Nasıl olsa zamanı gelince çıkacak ordan kendinizi yormayın bu kadar doğumda güce ihtiyacınız olacak hep derim doğuma yorgun girmeyin diye şuan üçüncü gebeliğim 37 haftamin içindeyim duş ve evin içinde yürüyüş halindeyim oda kendimi fazla yormadan yani kaçıncı doğumunuz olacak bilemiyorum ama ıkınmak çok yoruyor insanı çünkü zaten son haftalarda bebek annedeki bütün vitaminleri aliyo çabuk yorulma hissi oluyo