ikramomm 6+6 günlük hamileyim ve başından beri sürekli olarak akıntım var ve bu normal mi acaba kokusuz bazen çok geliyor su gibi açıkçası biraz korkutuyor böyle olan var mı yahu 🤭😬
mrvcl9 ikramomm akıntı hiç yaşamadım başlarda canım ama renk ve koku yoksa tehlikeli olacağını sanmıyorum
Anneyim42 ikramomm bende en başından beri var geçmek bilmedi bazen kokulu bazen sarımsı bazen beyaz günde 3 külot degistiriyorum resmen fitil ilaç vs hepsini kullandım geçmedi ama yine de doktorunuza başvurun isterseniz
mrvcl9 ikramomm belki idrar yolu enfeksiyonu var ondan oluyor idrar tahlili yaptır bi varsan çıkar geçmiş olsun ☺️
ikramomm Anneyim42 kokulu olmuyor bazen bildiğimiz su givi genelde öyle geliyor bebekten kaynaklı olduğunu düşünüp üzülüyorum beyaz başlarda geliyordu şimdi nadir ama geliyor gene de normaldir umarım alttan muayene hiç istemiyorum 🥺🥺
ikramomm mrvcl9 ilk yaptırdığımda çıkmıştı ama yani sonda yapılan kan da sorun olsa söylerlerdi herhalde bi sorun geçti herhalde kokulu olurdu herhalde öyle olsaydı kuzu