bluees1207 GencAna ama yemekde istemiyorum bu saatte böyle olursa çok kilo alırım olmaz 😂 yemek istemiyorum ama aç da hissediyorum bide uyuyamıyorum sinirlerüm bozuluyor 😃
GencAna Ravza_Nur Kizzz 😂😂😂 ben ilk zamanlar epey gazla çalıştım kajusuydu avakadosuydu 😂😂😂 anaaam şimdi bazen bakiyom acikmisim cocopops bile yediğim oluyor 😂😂
Ravza_Nur GencAna amaann şimdi bi bellemişler onu ye şunu iç zamanında millet doktora bile gitmeden evde doğuruyomuş 😂 başlarda ilk heyecanlar herşey yapılıyoda bende yapıyodum şimdi baya saldım 🤪
Melos12 GencAna yok be bacım 12.30 dan beri salıyorum yatağına koyduğum gibi Melike diye bağırıyor 😂😂 açlıktan ölecem galiba🥴
GencAna Ravza_Nur He valla pilates topu bana bakıyor ben ona güya yoga moga yapacaktım anca yiyyom😂💃💃
Adile20 @GencAna 24+1 haftalik olduk ve aynıyım her gece oyle açlık hisediyorum ki sanki 5 gun ac durdum sanki 😅 6 killo alan ben 😀😀🥰
Elisa01 24+1 toplamda bizimle gelen 5 kilo 😂 şuan mutfağa gitmemek için direniyorum midem kazınıyor 😞😞
GencAna Elisa01 Ben direndim geçen gün ellerim titredi çok da zorlama hüküm sonuçta seninle birlikte acıkan biri daha var artık 😘
selenaras GencAna 21 haftalığım şuan çok açım ve yemek yememek için durduruyorum kendimi😄 bunu yapacağım hiç aklıma gelmezdi cidden çok zormuş kilo alıp veremeyen kardeşlerimi çok iyi anladım şimdi selam olsun burdan onlara açım aç😄
Ozlem2206 GencAna ağzın hiç boş duruyo mu diye sorarsanız benim için daha doğru olur 25.hafta +9 kilo 😂
masalinannesi12 GencAna 36 haftaligim sabah 6 30 dedim mi açlıktan elim ayağım titremeye başlıyor 😂 az once yarim ekmek arası mideye indi yatmadan once gece 2 de de 1 koca muz yemiştim 🤦♀️😂
Kbrakrc GencAna üfff sorma ya her gece tam uyucam kocama hadi kalk bi şeyler yiyelim diyorum şeytan gibi vesvese vermelere başladım 😂😂 artık o da alıştı ben sormadan kendi soruyor bi şey hazırlim mi diye 😂