Alka Oznur124 kullanmadım ama sabun kokulu ıslak mendilini aldım. Çok güzel kokuyor . Başka bi yorumum yok 😂
iki_bal_annesi58 Oznur124 beyaz paket ıslak mendilini kullanıyorum zararsız içinde zararlı kimyasal yok Allah nasip ederse bebeğim doğsun ona da kullanicam inşallah bez olarak Molfix kullandım
[silindi] Oznur124 bezini kullanıyorum hiç pişik yapmadı ve sızdırmıyor ama baby turco doğadan olanı. Islak bendilde beyaz sabunlu olanı kullanıyorum memnunum. Daha önce zeytin yağlı falanda kullandım onlarda güzeldi
Elfs Oznur124 2 kuzenim de kullandı biri bezinden ıslak mendilinden çok memnun biri bezinden memnun kalmadı ince olduğunu söyledi ıslak mendilinden memnun
Nelmali Oznur124 bezi de ıslak mendili de kullanıyorum bezden cok memnunum islak mendili yıkayarak kullanıyorum pişik olmuyor
annembabam Oznur124 ben de aldım hem bezi hemmendili . Daha nasip olmadı kullanmak . Hangisini severse diye baby me bezi ve ıslak mendili de aldık stok olmayacak kadar . 🥳🌟bakalım
MinnieMouse Oznur124 dunyanin en kotu bezi sanirim. Diger bezlere gore 1 numara kucuk, ince ve dis yuzeyinden sizma yapiyo. Asla bi daha almayi dusunmuyorum. Islak mendilini de hic sevmedim silerken kayiyo hic kullanisli degil.