evlatkokusu0806 Doğum yaparken pijama mı giycez yoksa sadece mavi bişey veriyorlar ondan mı Yoksa doğumdan sonra mı giyiliyor Birde beyaz renk olması bir problem mi Ve tesettürlüyüm gecelik diz hizası onu giydiğimde kimse görecekmi doktor dışında
PamirMira evlatkokusu0806 canım doğum yaparken ameliyat önlüğü gibi birşey giydiriyorlar doğum sonrası pijama giyiyorsun o da tamamen sana kalmış rengi şekli uzunluğu nasıl rahat edeceksen o şekilde almalısın
Cimen1409 evlatkokusu0806 üstüne uzun hırka alırsın verdikleri önlük ince oluyor genelikle doğumdan sonra zaten üstünü gıyersın
Zeynepbilen evlatkokusu0806 doğum yaparken alttan açık olan gecelik giy demişlerdi onu giyiyoruz normal doğumdu ama açılmaya bakmaları için sürekli elle muayene ediyorlar ve giy çıkar olmaması için gecelik istiyorlarmış doğum olduktan sonra istediğini giy tabi
evlatkokusu0806 PamirMira yani kan falan gelmeye devam ediyor mu beyaz renkli üstünde küçük desenler var
PamirMira evlatkokusu0806 evet canım bunun için hasta bezi Alman gerekiyor zaten onu kullanınca sorun yaşamazsın zaten tek çeşit götürme illaki kirlenir bişey olur değişmen gerekir 2. Bir alternatifin olsun yani kıyafet olarak
PamirMira evlatkokusu0806 ben dependin hasta bezinden almıştım iç çamaşırı gibi giyiliyor çok rahat akıntı sızıntı olma imkanı yok gibi birşey marketlerde ve e bebekde bulabilirsin canım 45₺-50₺ civarında bi fiyatı var içerisinde 10 tane vardı diye hatırlıyorum
babynil @evlatkokusu0806 ablam normal gorumcem sezeryan yapti. Normalde hemen gecelik gecirmisler ustune sezeryanda pijama giydirmisler. Ben nasil olcak bilmedigim icin ikisindende aldm. Bir de ablamin kanamasi oldu geceligine falan gecti onun icin yedekli gitmede fayda var. cok acik renk tercih etmedm ben ama genelde pudra beyaz renkte takimlar secim sizin
Alka evlatkokusu0806 Yengem normal doğum yaptı. Ameliyathane onluklerinden giydiriyorlar. Doğumdan sonra pijama .ben ilk gecelik tarzı aldım çünkü doğumdan sonrada alttan muayene yapmışlardı yengeme kanama durumu dikise felan bakmistilar . O yüzden bence gecelik giy uzerinede polarimsi bi sabahlık al bence.
PamirMira Sedadgr faZlasıyla yeterli olur ben 2-3 tane kullanmıştım sonra kanamam azalınca normal pedlere geçiş yapmıştım. Şimdi kalan paketi götürücem bu doğumda 😅 muhtemelen yine artacaktır yani bir kere alıyorsunuz tüm doğumlarda kullanıyorsunuz 😇 ve hastane sürecinde inanılmaz rahat bir ürün