1Ezgiii Ayyy heyecandan ölmek üzereyim kızlar bi yandan da bebeğimin karnımda oluşunu özleyeceğim 😟😍♥️
Sude-96 1Ezgiii ah bizim aynı gün değil mi 13 Aralık 🙈 bende çok karışığım ne hissedeceğimi şaşırdım 😂
Sude-96 1Ezgiii sağlıkla gelsinler 🥰 ben korkuyorum biraz o an panik olurum diye 😂 bide hissederim diye sana da oluyor mu
1Ezgiii Sude-96 anestezi doktoruyla görüşmüştüm o beni baya rahatlattı ondan çok aklıma gelmiyor 😁 saat kaçta yatısın olcak
Sude-96 1Ezgiii keşke bende görüşmek isteseydim 🤔 sabah 6 ,6 buçuk gibi gel dedi 8 gibi alırız dedi senin
1Ezgiii Sude-96 benimde sabah 10 da gel 1 gibi alırız dedi , genelde anestezi doktoruyla görüştürüyorlar nasıl uyuşmak istediğini falan konuşuyorsunuz
KadersizMelek 1Ezgiii bende Allah nasip ederse pazartesi sabah doğuma gireceğim, sezeryan ama ben korkuyorum gerçekten 😟 plasenta eski sezeryan dikişime yapışık benim
Sude-96 1Ezgiii anladım canım biz doktorumla konuştuk o mevzuyu ben zaten genel asla istemiyorum dedim her hastanenin prosedürü farklı demekki