Elenafra Haziranda doğumum olacak ama hastane seçemedim fiyatlar nedir gelecek yıl özel hastanede istiyorum ama egepolun yeni fiyatını öğrenince hangi hastane ne olur bilmiyorum. Siz nereye gidiyorsunuz fiyatlar ne kadar kızlar
semakulekci Elenafra merhaba bende egepole gidiyorum martta doğum yapacağım nasipse ama yeni fiyatı aralıkta gelin sorun zam yapılacak demişlerdi be kadar olmuş acaba
Dkmom Elenafra Özel muayene doktorum Alsancak özel sağlık hastanesinde dogum yaptırıyor 4750 tl fiyat verildi aralık ayı için. Ocakta zam gelecektir
mel92 Merhabalar bende egepole gidiyorum ocakta doğumum olucak nasipse aralıkta zam gelecek demişlerdi ne kadar olmuş bana da bilgi verebilirmisiniz en son 5binliraydi🤗
Elenafra mel92 7800 olcakmış yeni fiyatı , gidip bilgi alan arkadaşlar yazmıştı böyle bi posta , en fazla 6 bin olur diye bekliyordum ama şok oldum
Bosaslan35 Bende Egepol Gökalp beye gidiyorum. Ocak 1 sezeryan günüm şuanda doğum 5 bin ocakta zamlanacak dediler pazartesi günü kontrole gideceğim inşallah sorarım kızlar
Elenafra Fasulyeninannesi1 Aralık ayından sonraki fiyatı mı canım , yeni taşındım İzmire bucada oturuyorum menemende bu hastane değil mi yakın bi yer olsun da istiyorum arabamız yok gidip gelirken son aylar zor olmaması da lazım mesafeye bi bakayım fiyatı makulmuş
Tugbamete Elenafra su hastanesi 1 ocağa kadar doğurursan 4000 sezaryen + 250 bebeğe işitme testi normal doğum 4000 epidural olcaksa + 300 birde iştime testi 250 tl bize bu şekil fiyat verdiler 1 ocak sonrası zamlı fiyatı söylemediler benim doğum 15 ocak olcak zamdan etkilencekmişim kavga ettik 15 gün için neden ekstra vercez diye prosedür öyleymiş çok anlayışsız ve paragöz bir hastane doktorumdan memnun olmasam kapısından içeri girmem
semakulekci ozmus şaşırmadım çünkü herşey o kadar pahalandı ki 6 bin kalması şaşırtırdı asıl 😅 peki normal sezeryan farkediyormuymuş paketmiymil bilgin var mı
Elenafra Tugbamete inşallah çok fazla yükseltmezler diyelim egepol bir anda çok fazla yükseltti , uyguna hastane kalmayacak bu gidişle. Hangi doktora gidiyorsunuz, yeni fiyatı öğrenirsiniz buraya da yazar mısınız bilgimiz olsun bizlerinde