Kbra240 Cimen1409 ama evet Nişan öyle birseymiş inşallah canım sende dogurda sıra bana gelsin önden 39 ları alalım 🤭🤭🤭
Elaz Kbra240 hayir cnm ne hastanesi 🤣 evdeyim yalancı sancılarım oluyor beni kötü etkiliyor sadece o yüzden dedim
Kbra240 Elaz kız bende hastanede yatıyorsun sandım yalancı sancilar en çok nerenden nerene vuruyor peki yani ne agrisina benziyor 🤭
Elaz Kbra240 adet ağrısi çektin mi bilmiyorum ama boyle adet agrisi gibi belime vuruyor rahime bicak saplaniyor sanki nefesim kesiliyor bacaklarım kasiklarim çok kötü ağrıyor sonra yawas yawas geçiyor o an dogurcam saniyorum
Kbra240 Eusluu evet erkekmiş herkeste yalanci sanci var bende yok diye üzülüyordum ama herkeste olmuyormuş yalancı sanci yeni öğrendim 🌸
Sibelkrl Bizde 39+3 deyiz ne sancı var ne başka bir belirti cuma günü gidicem doktora ne diyecek bilmiyorum inşAllah cuma ya kadar gelir ya bende de hic yalancı sancı olmadı yani çok rahatım şuan maşallah hic şikayetim yok
Tontikannesi Elaz sizin erken başlamış ama genel olarak erken ben ve çevremde doğum yapan kimseden duymadım o aylarda başlıcak diye bişi yok yalancı sancı ki ben hiç yaşamadım bunu misal 🙂
Elaz Tontikannesi kişiden kişiye değişiyor büyük ihtimal geceleri özellikle kendini aşağı çok iteliyor ve baya agrım oluyor ama düzensiz
ElifB08 Tontikannesi Bencede çünkü 38’deyim bi anda belirtilerim arttı şuan 39’um sanki gitgide artıyor 🥴
Minnosmelek Kbra240 canım bende oluyor ama inan olsun istemiyorsun çünkü benim ilk gebeliğim her defasında panik oluyorum doktora anlatıyorum aynı gerçek sancı gibi ama yok yani Bi miktar üzücü oluyor🤭
Anemoniasp Kbra240 24 haftadan beri kasılmalarım var. Şimdi doğurmasam diye diye 36. Haftaya geldim . Bence iyi bir şey sancı olmaması, erken doğarsa diye korktum hep. 10 gün daha dursun sonra gelmek isterse gelsin 😀
masalinannesi12 Kbra240 daha erken canım ben ilk kızımı 41 haftalık doğurdum oda suni şancı verdiler de yine gelmedi