Nnurdan Kbra240 henüz bir tık erken cnm, birden olur belirti bir bakmışsın bebeğin kucağında RABBİM kolaylık versin🥰
Minaminisi Kbra240 37+1🙋🏼 Dün nst ye girdim, sancım çıkmadı. Normalde 28 aralıkta gelmesi lazım, ama 2-3 ocağa bekliyoruz planlı sezeryan çünkü, 1-2 günde sene kaybı olmasın istiyoruz. Ama bakalım kendi ne zaman isterse o zaman gelecek hayırlısı diyelim 😊
ikiprensesannesiii Kbra240 valla hiiçç belirtim yok diye salma kendini birden gelmişti benim. Tam 37 de gittim hiçbirşey yoktu 37+2 de merhaba dedi kızım ☺️
Kbra240 Tontikannesi ya ama aynı haftada olduğum insanların hep yalancı sancıları başlamış arada çok sancıları oluyormuş öyle olunca diyorum benim bebis gelmiyicek heralde 😑 Bi miktar psikolojim bozuldu
Elaz Tontikannesi neresi erken 35 haftaliktan beri kaşık bel ağrısı çekiyorum nst de sanci çıktı ama ilk gebelik olduğu için normal doğumu beklicez gece sabaha kadar yalancı sanci cekiyorum
ElifB08 Tontikannesi Bencede çünkü 38’deyim bi anda belirtilerim arttı şuan 39’um sanki gitgide artıyor 🥴
Kbra240 Nnurdan benimle aynı haftada olanların hep başlamış yalanci sancıları bana senin daha başlamadı mı diyorlar 😑 amin canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Rabbım hepimize kolaylık versin inşallah 💕🌸
Tontikannesi Kbra240 yok canım olur mu onlar istisna ben 40. Haftamda doğurdum o ana kadar hiç yalancı sancı falan yaşamadım ne suyum geldi ne nişan geldi sancılarımı takip edip doktora gittim iki saat sonra doğurdum herkesin farklı
Anemoniasp Kbra240 24 haftadan beri kasılmalarım var. Şimdi doğurmasam diye diye 36. Haftaya geldim . Bence iyi bir şey sancı olmaması, erken doğarsa diye korktum hep. 10 gün daha dursun sonra gelmek isterse gelsin 😀
Nnurdan Kbra240 cnm herkeste olmazki yalancı sancı belkide oluyor acı eşiğin yüksekse anlamazsın takılma yani,herkesin gebeliği farklı
Kbra240 Minaminisi ya simdi benim anlamadığım birsey var eğer 40 haftalık 41 haftalık olana kadar gelmezse suni sanci mi veriyolar benimde tahmini dogum 29 Aralık gözüküyor 🤭 Rabbım sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🌸
Kksll Minaminisi planlı sezeran olup seni o zamana nasıl bekletcekler 40 haftayı geçmiş olmuyomusun 😳
Minaminisi Kbra240 ilk doğumumu 9 sene önce yaptım. Kızım 40 hafta bittiğinde doğdu. miladı dolan sezeryan olarak geçti. Sancı açılma hiçbisey yoktu. Bebek kanala bile girmemişti. Mecbur ağlaya ağlaya sezeryana girdim ama güle güle çıktım. Spinal sez oldum çook memnun kaldım. Şimdi doktorum ssvd istiyor ama ben yine spinal sez olacağım.
Kbra240 Nnurdan haklısın canım ilk gebelik olunca biraz korkuda olunca insan onun sancisi var benim niye yok düşünüyor hamilelik psikolojisi heralde normalde kimseyi umursayan biri değilim ama 😌
Kbra240 Tontikannesi aa yani herkeste olmuyor o yalancı sancılar ben herkeste oluyor sanıyordum ondan dert ediyordum kendime çok sağolun bilgi verdiğiniz için 💕🌸
Tontikannesi Elaz sizin erken başlamış ama genel olarak erken ben ve çevremde doğum yapan kimseden duymadım o aylarda başlıcak diye bişi yok yalancı sancı ki ben hiç yaşamadım bunu misal 🙂
Minnosmelek Kbra240 canım bende oluyor ama inan olsun istemiyorsun çünkü benim ilk gebeliğim her defasında panik oluyorum doktora anlatıyorum aynı gerçek sancı gibi ama yok yani Bi miktar üzücü oluyor🤭
Tughanalpinannesii_ Kbra240 ben de 37. Haftamdayim canım Su Nisan bel ağrısı gibi şeylerin yok sadece adet ağrım çok oluyor 🥺ama sancı çıkmadı nst de Cumartesi kontrolüm var bakalım durum ne Ben de son güne kalmamasini istiyorum ama geleceği yok daha 😫 Gecikecekse de bari Ocak ayına girelim sene kaybetmesinler 😂
Kbra240 Kbrkbrn kız yok benimle aynı haftadakilerin hep yalancı sancıları var ondan kime sorsam hep sancılı bende yok hiç ondan biraz psikolojim bozuldu 🤣
Kbra240 Cimen1409 sizinde mi yok hiç sancınız ya zaten bebisle ben iyiyiz rahatımız yerinde Bi 9 ay daha taşırım ben onu ama benimle aynı haftada olanların hep başlamış sancıları kasilmalari bende bende niye yok diye düşünüyorum hamilelik pskolojisi🤣🤷♀️
Kbra240 Elaz hastanedemisin şu an canim Allah yardımcın olsun tez zamanda seni daha fazla zorlamadan alirsin bebisi kucağına inşallah
Kbra240 Tughanalpinannesii_ dimi ya hiç sorma benimde tahmini dogum 29 Aralık Aralık bebisleri bu konuda şanssız🤣
Zeynepbilen Kbra240 yok yok herkeste yalancı sancı olucak diye bisey yok bencede benim bu 3.gebeligim sadece bunda var yalancı sancılar mesela düşün 😄