Gece gece düşünmekten uyuyamadım. Normalde kaynanam hiç bir işime karışmazdı. Bu akşam bize geldiler yemeğe. Konu açıldı ikili test için vs bayağı masraf yaptık şükür durumumuz da iyi ki bunun için para ayırmıştık önceki aylardan. Bende ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum falan dedim . Bunu söyledim ki onun parasını da benim gün paramla vermeyi düşünüyorum. Kaynanam yaptırma onu da dedi. Bizim kızlar yaptırmamış falan dedi. Bende bebeğin tüm organlarını detaylı bakıp gelişmiş mi diye görmek istiyorum anne falan dedim çünkü bebeğim gün olarak geriden geliyor ve artık olduğu haftada gelişmesi gereken uzuvları sonra ki hafta gelişiyor herkes yakalar haftasını dese de içim içimi yiyor ilk gebeliğim sonuçta.Normlde bu tepkiyi vermezdi şaşırttı beni. Görümcemin birisi önceki gebeliğinde bebeğinin karnında öldüğünü ultrason ile öğrenmiş ve doktor o kadar rahat söylemiş ki artık psikolojik olarak ultrasonda korkuyor diye bu hamileliğinde mecbur kalmadıkça gitmemişti anlayış gösteriyorum ona ama öbürü hamileliği süresince ben yanında gitmesem kandıracak yaptırmadım etmedim diye ikili testi yaptırmadım dedi geçenlerde benimle beraber gitmişti yaptırmıştı oysaki. Hatta eşime bebeğin görüntülerini atmıştım o gün galerimde de duruyor yaptırdığına dair kanıtları. Artık takmıyorum kendisini kandırıp dursun fakat kaynanamın hiç bir şeye karışmadığı halde buna tepki göstermesi üzdü biraz. Ben mi alınganlık yapıyorum ya da gerçekten çok da gerekli bir şey değil mi bu konuda da açıkçası pek bir fikrim de yok bilgilendirir misiniz ? Bu arada hem özele hem devlet Hastanesi’ne gidiyorum testler için özeldeki doktoruma gidiyorum devlette değiştiği için sürekli doktor belli bir doktorum yok onun için de aylık rutin kontroller e devlete gidiyorum.