Hacersoy Dogum sancımda var geliyor artık sizce normal mi sürekli idrarım geldiginde sümüksü şeyin gelmesi
Esrasaglik Hacersoy 40+2 yim benimde ara ara sancılarım geliyo ve sarı koyu kıvamlı akıntı geliyo sizde de öyle mi
asellmom Hacersoy bende 23 haftalık hamileyim benimde 2 haftaya yakındır geliyor hatta peçeteyle silince belli oluyor doğum belirtisi değildir herhalde 😶😬😳
Zeynepbilen Hacersoy sancim belde falan yok ama her idrara ciktigimda benimde var o akıntıdan 38 haftalığız heralde doğum yakin
66rabis Ya ben de bugüne kadar hep bu şekilde hesapladım da bugünkü kontrolümde doktor 38 hafta dedi ondan sorayım dedim 1 Mart son adet tarihinin ilk günü değil mi
Esrasaglik 66rabis Evet son adet tarihimin ilk günü. Bu zamana kadar bi problem var mıydı ki haftasında ? Bide ne kadar sıklıkta gidiyordun bu son zamanlarda
66rabis Kusura bakma böyle biraz özeline girmiş oldum ama hangi tarihi hesaplanacağımı şaşırdım stres oluyor insan son zamanlar
66rabis Yok canım bugüne kadar bir hata yoktu ama ben devlet hastanesine gittiğimden her zaman aynı doktora muayene olamıyorum 37 den beri her hafta gidiyorum kontrollere
Esrasaglik 66rabis Aynen yaa şuan benim 14-15 dk da bir belimden karnıma doğru sancılar giriyo bakalım sabaha kadar sıklaşacak mı uyutmuyor da 🤦🏻♀️
Sbl-Brls 39+3 teyim Benim de ortalama bir haftadır var o akıntı bazen ufak regli ağrıları olur ama her gün değil ilk hamileliğim bir türlü anlam veremedim acaba doğum belirtisi mi diyorum ama başka da bir belirti yok doğuma dair anlamadım 🤷🏻♀️