Melisaelf 4 haftalık gebeyim sancım çok alt karnımda bulantılar başladı uykusuzluk halsizlik göğüste hassasiyet hepsi var doktor normal dedi yerleşiyor dedi ama sizde yaşıyor musunuz sancı berbat
kahvesever__ Melisaelf kanaman olmadığı sürece korkma ilk zamanlar bende de vardı hastanelik olduğumu biliyorum doktorum bana yerleşiyor o yüzden agrır demişti
Melistosum Melisaelf 4 haftada varligidnan bile haberim yoktu hiç bişey hissetmiyordum aksine enerjiktim ve bı güzellik gelmişti kendim bile noluyo bana be diyordum ama o sancı gibi yerleşme ağrılarını ilerleyen haftalarda hissettim mide bulantısı da bir muddet çektim sonra tamamen bitti şükür
Gul3346 Melisaelf bendede öyle olmuştu ilk zamanlar ama doktorum riske atmayalim diyip progestan fitil verdi. Kullanınca ağrı vs kalmadi
Melisaelf Bir-anne doktor da öyle dedi vücutta neler neler oluyor şuan garibim neye uğradığını şaşırdıhqhwhw
Melisaelf kahvesever__ alt karında rahim var o yüzden ağrıyor herhalde hormon artışından belim de çok kötü ama 🤦🏻♀️ Dayanacağım mecbur
Melisaelf Gul3346 birşey demedi bana daha küçük normal dedi vücüdun hazırlanıyor dedi bulantım da arttı