Handan_65 Yunusemreninannesi Bebegin kilosu önden gidiyor diye gece yemeyi kestim Vala ac kalıyorum kimi zaman bır ay dolmadı ama diyetteyim 15 inde gşdecem ne diyecek merak ediyorum
Yunusemreninannesi Seda5885 hepimiz çok mutlu huzurlu ellerimizle birlikte evlatlarımıza kavuşalım insallah:)
iremgrgn Yunusemreninannesi kıllı olur diyorlar ama çok seviyorum korka korka yemeye devam ediyorum 😂😂😂🙈
kahvesever__ Yunusemreninannesi valla en iyisi ya karnımız aç mı uyalım 😂 yani yemesek iyi yapmışsınız bendesiniz ben de çok severim zeytini
Yunusemreninannesi Civcivinannesiii 😀😀 git kız aklında kalacağına midende kalsın muda benim midemi yakıyor ya
Yunusemreninannesi iremgrgn peygamber efendimizin hadislerj var hakkında güzel olur diye inslalah ahlakları güzel olur yavrularımızın yüzleri gibi
Civcivinannesiii Yunusemreninannesi cok guzel gaz veriyosun ahahahh sonra yatamiyorum yaa migdem agriyo sıgnamiyorum 🤣🤣🤣
iremgrgn Yunusemreninannesi yaa hadisleri bilmiyordum şu an inanılmaz mutlu oldum inş dediğiniz gibi olur 😍🙏🏻
kahvesever__ Yunusemreninannesi aynı bende öyleyim açlıa hiç gelmiyorum gece kaç olursa olsun yiyorum 😂😂
Yunusemreninannesi iremgrgn önceleri Bi kavmin cocuklari çok çirkinmiş peygamber efemizde hamile anneler ayva yesin coxuklari güzel olur diye rivayetler var