-Arya- Piraye2021 Melistosum Kızlar bizim adetlerde 7 çeşit baharat kaynatılıyor içine ceviz atılıp sıcak içiliyor. Mevlütlrrde falan dağıtılır. İnternete yazarsanız mevlüt kaynarı falan çıkar sanırım 😊 Yöresel kaynar yazınca nefis yemek tariflerinde çıkıyor
Annekuzusu_0 -Arya- kaç dakika sürdü aceba ya bende çok tedirginim bide hiç ameliyathane görmüş insan değilim
Melistosum -Arya- yazdım mevlüt kaynari nedir diye bişey çıkmadı.. kırmızı lohusa şerbeti diye bişey çıktı 🤷
Melistosum -Arya- tamam tamam buldum kaynar diye yazdım baharat karışımı gibi güzel bişey teşekkür ederim 🌺
-Arya- Annekuzusu_0 Girdim 10 dk falan hazırlık sürdü, spinal iğne beni yatırmaları falan, ameliyata başlayınca bebeğin çıkması en fazla 5 dk. Sonrası beni dikmeleri ve odaya çıkarmaları yarım saat bile değil belki
Feyzabeyoglu gzmbzc benim için en zor kısmı narkoz geçtikten sonra acıyı yavaş yavaş hissetmek ve ilk yürüyüştu Bebeğiniz için her şeye dayaniyorsunuz ama. Hareket etmeye çalışın bol bol Daha çabuk toparlarsiniz inşallah
A_S_K -Arya- Ben sonrasını merak ediyorum. Spinalden ne kadar sonra bir şey yemenize içmenize izin verildi? Baş ağrısı oldumu narkozdan kaynaklı? Kaç saat sonra ayağa kalktınız?
-Arya- A_S_K Hiç baş ağrım olmadı. Önce 6 saat sonra sıvı şeylere izin verdiler, gaz çıkarınca da katı ama hafif şeyler yiyebiliyorsunuz 😊 6 saat sonra ayağa kaldırdılar sondayı çıkarıp
-Arya- Feyzabeyoglu Benim içinde en zoru ilk yürüyüştü. Yürüdikten sonra açıldım ama ayağa kalkmak korkuttu biraz 😊
Mayaslan -Arya- kendiniz mi istediniz sezaryeni? Sütünüz hemen geldi mi? Sezaryende 2 güne ancak geliyor demişti biri de, aklıma takıldı.
-Arya- Mayaslan Benim sütüm 5.aydan beri damla damla geliyor belki ondan hızlı geldi canım ama ilk gün geldi. Sezaryeni kendim istemedim bebeğim ters gelişti 😊
-Arya- Annekuzusu_0 Ben özelde doğum yaptım, bence durumun varsa kesinlikle özel. Çok memnun kaldım ilgiden
-Arya- Annekuzusu_0 Bende yok aslında ama ameliyata başlankrken panik yaptım bayıltın beni dedim, bayıltmadılar çok şükür. Hiç panik yapılacak birşey yokmuş aslında 🥰
Annekuzusu_0 -Arya- işte bizim durumlarımızda pek el vermiyo özeli canım çok pahalı diyolar bide asgari ücretle çalışıyor eşim
-Arya- Annekuzusu_0 Olsun çok iyi olan devlet hastaneleri de var. Ucunda bebeğine kavuşmak olsun da nerde olursa olsun🙏